Gi et bidrag

Gi et bidrag

Over hele verden kjemper studenter og akademikere en hard kamp for retten til høyere utdanning og akademisk frihet. De risikerer å miste jobben, muligheten til å fullføre utdannelsen sin, opplever overgrep, vold eller fengsel. SAIH jobber for å styrke deres arbeid, og vi trenger deg med på laget!


Bli Fastgiver

Støtt SAIHs arbeid med et fast beløp hver måned. Alle bidrag er like viktige - små som store!

Gi med lønnstrekk | Gi med AvtaleGiro | Gi med SMS

FÅ IGJEN PÅ SKATTEN

Alle gaver til SAIH som overstiger 500 kr i året, kvalifiserer til et skattefradrag. Husk å oppgi ditt fødselsnummer (11 siffer) når du registrerer deg, eller ta kontakt med oss på epost: info@saih.no.

Dersom du ønsker å komme over beløpsgrensen kan du enkelt vipse en liten julegave til 222 - 222 eller velge å øke ditt månedlige bidrag fom. januar 2022.


Gavekort

Gi et SAIH-gavekort i gave, og støtt vårt arbeid for høyere utdanning og akademisk frihet

Du kan selv velge hvor mye du vil gi og hvordan du vil gi bort SAIH-gavekortet – digitalt eller per post.
Fyll ut skjema her, og betal gaven via VIPPS til 222 222.


gi en gave

Du kan og velge å gi en enkeltgave i støtte til vårt arbeid.
Alle gaver settes stor pris på og bidrar til vårt arbeid for utdanning og akademisk frihet.

  • Med VIPPS kan du enkelt bidra med en valgfri donasjon til nummer 222 222.
  • Du kan også velge å overføre en donasjon direkte til vår giverkonto, 1602 55 44742.

Tierordningen

Siden 1961 har norske studenter betalt et lite beløp sammen med semesteravgiften på høyere utdanningsinstitusjoner i Norge. I dag betaler ca 200,000 studenter mellom 20 og 40 kroner per semester.

Vi håper at flere ønsker å fortsette å støtte SAIH etter studiene er avsluttet, ved å send UTDANNING til 2474 (40 kroner per måend).


START DIN EGEN INNSAMLINGSAKSJON

Nå kan du enkelt lage din egen innsamlingsaksjon for SAIH på Facebook.
Du kan for eksempel opprette en innsamling i forbindelse med en bursdag, et bryllup elle ren annen spesiell anledning, og oppfordre venner, kollegaer og kjente til å gi et bidrag istedenfor en gave?

Pengene går direkte til SAIHs arbeid, og alle bidrag vil utgjøre en forskjell!

Start en innsamlingsaksjon


Bedriftsgave

Ønsker din bedrift eller organisasjon å bidra til vårt arbeid?

GiGavenVidere er en bærekraftig måte å gi gaver til ansatte, samtidig som man støtter en god sak. SAIH er godkjent av Innsamlingskontollen til å være med i ordningen.

Det kan og gis gaver direkte til SAIH ved å overføre en donasjon direkte til vår giverkonto, 1602 55 44742.

Ta kontakt på elena.slydal@saih.no ved spørsmål.


Testamentarisk gave

En testamentarisk gave er en svært personlig gave som vitner om et stort engasjement. Det er fin måte å videreføre ens verdisyn og hjertesak. Det er med stor respekt at vi mottar slike gaver og uansett størrelse, bidrar det til vårt arbeid for akademisk frihet og for at alle unge skal ha tilgang til god utdanning, slik at de kan bidra til en mer rettferdig og demokratisk verden.

Vi vet at det å skrive testament er en privat sak og at det kan føre med seg en del vanskelige spørsmål. Hvis du ønsker å tilgodese SAIH, og har spørsmål, kan du ta kontakt med oss.

Testamentariske gaver er fritatt for arveavgift, så du skal vite at hele verdien på gaven, går uavkortet til arbeidet vårt.


Dette går pengene til

I SAIH går 91,4% av midlene til arbeidet for å sikre unge tilgang til høyere utdanning. Kun 7,3% av midlene brukes til administrasjon, og 1,3% brukes til å skaffe nye inntekter.

An Hours Worth Of

Få igjen på skatten

Alle gaver til SAIH som overstiger 500 kr i året, kvalifiserer til skattefradrag. Husk å oppgi ditt fødselsnummer (11 siffer) når du registrerer deg.


​Har du spørsmål?

photo of Elena Bogen Slydal

Elena Bogen Slydal

Innsamling- og kommunikasjonrådgiver
(+47) 464 27 919