Hopp til hovedinnhold

SAIH

Studenter marsjerer nedover gaten og vifter med flagg.Studenter marsjerer nedover gaten og vifter med flagg.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bli en del av SAIH og bidra i kampen for høyere utdanning og akademisk frihet.

En gruppe studenter rusler over campus. En gruppe studenter rusler over campus.

Bli frivillig

Student? Da bør du engasjere deg som frivillig i SAIH! Vi har lokallag på campuser over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Se våre lokallag

En kvinne i en stor folkemengde holder et skilt som stiller spørsmål ved hvorvidt kun rike fortjener utdanning. En kvinne i en stor folkemengde holder et skilt som stiller spørsmål ved hvorvidt kun rike fortjener utdanning.

Gi et bidrag

Du kan gjøre en forskjell - enten du vil bidra med en gave, bli fastgiver eller starte en innsamlingsaksjon. Din støtte gir oss større gjennomslagskraft.

Gi et bidrag

Et publikum lytter oppmerksomt til en debatt på scenen foran seg. Et publikum lytter oppmerksomt til en debatt på scenen foran seg.

Delta på arrangementer

Bli med på våre arrangementer, seminarer og kampanjer, og bli kjent med andre engasjerte mennesker som brenner for en mer rettferdig verden.

Se kommende arrangementer

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon