Hopp til hovedinnhold

SAIH

Gruppebilde av ansatte i SAIHGruppebilde av ansatte i SAIH

Jobbe i SAIH

I SAIH blir du en del av en engasjert og kompetent gjeng som brenner for det de gjør. Hos oss får du muligheten til å bruke dine ferdigheter til å løse viktige og meningsfulle oppgaver.

Ledige stillinger:

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Vikariat

Programme advisor Latin America

One of SAIH’s programme advisors who works with Latin America is going on 50% leave and we are looking for a brilliant person who can fill this position for the coming year, and possibly beyond.

Se stillingsannonse
a group of people are holding flags and shouting at a parade .a group of people are holding flags and shouting at a parade .

Fast

Programme advisor Southern Africa

This programme advisor role is for someone who is resourceful and strategic, and who has a strong commitment to equitable higher education and decolonization perspectives.

Se stillingsannonse
Portrettbilde av Sven Larsen, Leder for kommunikasjon og politikkPortrettbilde av Sven Larsen, Leder for kommunikasjon og politikk

Sven Larsen, Leder for kommunikasjon og politikk

SAIH er en unik og viktig aktør. Her er det dyktige ansatte og frivillige som kjemper for menneskerettigheter i en mer rettferdig verden! 
Portrettbilde av Palak Rao, Politisk rådgiverPortrettbilde av Palak Rao, Politisk rådgiver

Palak Rao, Politisk rådgiver

SAIH er et dynamisk og morsomt sted å jobbe! Det er veldig motiverende at min jobb er å lytte, lære og samarbeide med studenter og akademikere for å styrke menneskerettighetene globalt.
Portrettbilde av Javier Elvira Mathez, ProgramrådgiverPortrettbilde av Javier Elvira Mathez, Programrådgiver

Javier Elvira Mathez, Programrådgiver læring

I SAIH er solidaritet ikke bare et ord eller begrep, men en kjerneverdi som veileder arbeidet vårt og gjennomsyrer hele organisasjonen. Det som gjør SAIH unik er menneskene som jobber der og deres engasjement i kampen for utdanning over hele verden.
Portrettbilde av Elena Bogen Slydal, organisasjon- og innsamlingsrådgiver i SAIH.Portrettbilde av Elena Bogen Slydal, organisasjon- og innsamlingsrådgiver i SAIH.

Elena Bogen Slydal, organisasjon- og innsamlingsrådgiver

Å jobbe i SAIH gir meg muligheten til å gjøre en forskjell. Spennende arbeidsoppgaver og flinke kollegaer gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon