Hopp til hovedinnhold

SAIH

SAIH-aktivister rusler over campus på OsloMetSAIH-aktivister rusler over campus på OsloMet

Lokallag

Student? Engasjer deg som frivillig i SAIH! Vi har lokallag på campuser over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Ønsker du å få maks utbytte av studietiden din både faglig og sosialt? Å engasjere seg i SAIH er både lærerikt, sosialt og noe som kan flytte deg fremst i bunken av jobbsøknader.

 SAIH-aktivister sitter på gulvet, engasjert i en diskusjon. SAIH-aktivister sitter på gulvet, engasjert i en diskusjon.

Aktiviteter og engasjement

Lokallag møtes 2-4 ganger i måneden for å planlegge spennende aktiviteter som debatter, filmvisninger og kampanjer. Du bestemmer selv hvor mye tid du vil investere i arbeidet.

Aktivist henvender seg til et stort publikum fra et podium, på SAIHs årsmøte.Aktivist henvender seg til et stort publikum fra et podium, på SAIHs årsmøte.

Verdifull arbeidserfaring

Få unik arbeidserfaring ved å påta deg verv og ansvarsoppgaver innen kommunikasjon, ledelse, økonomi eller kampanjearbeid.

Kjemp for viktige saker

Er du samfunnsinteressert? Gjør en forskjell - bruk fritiden din på en sak brenner for.

Emily Reast, SAIH-TromsøEmily Reast, SAIH-Tromsø

Emily, SAIH-Tromsø

Det er så mange gode grunner til å bli med i SAIH! Som frivillig har jeg blitt mer bevisst mine egne privilegier, og hvor viktig det er å støtte studenter over hele verden som kjemper for rettigheter vi kan ta for gitt.
Connor, SAIH-ÅsConnor, SAIH-Ås

Connor, SAIH-Ås

I SAIH har jeg møtt venner for livet. Det er utrolig sosialt, og jeg kan være meg selv. Det har også påvirket interessene mine og fremtidig yrkesvalg.
Samkele, SAIH-DrammenSamkele, SAIH-Drammen

Samkele, SAIH-Drammen

Jeg elsker at SAIH er en organisasjon hvor studenter kan engasjere seg som aktivister og kjempe for saker de brenner for.
Adam, SAIH-KristiansandAdam, SAIH-Kristiansand

Adam, SAIH-Kristiansand

Jeg studerer journalistikk, og gjennom SAIH har jeg blitt kjent med studenter fra hele verden. Å lære mer om deres bakgrunn og utfordringer har gitt meg nye perspektiver. Å være frivillig i SAIH er en erfaring jeg ikke ville vært foruten.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon