Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Vikariat som administrasjonsrådgiver

Vi er på jakt etter en kollega som får SAIH-maskineriet til å gå som smurt! Vi trenger en ryddig og selvstendig kollega til å arbeide med varierte administrative oppgaver. Hos oss blir du del av en verdidrevet gjeng som er opptatt av å kunne jobbe effektivt for å få til store samfunnsendringer.

Som administrasjonsrådgiver rapporterer du til leder for økonomi og administrasjon. Stillingen er et ettårs vikariat, og vi er åpne for å diskutere stillingsprosent mellom 50-80%.

SAIH-verdier som solidaritet, inkludering og medbestemmelse ligger til grunn for jobbkulturen vår.

Ansvar:

Bidra til at den daglige driften flyter godt.Rådgi og bidra til praktisk gjennomføring av arrangementer, møter og besøk. Praktisk støtte til tillitsvalgte og aktivister. Holde oversikt over inventar, innkjøp, rekvisita og post. Stå for innkjøp og kontakt med leverandører. Bidra til at praktisk personaloppfølging fungerer godt Medansvar for kunnskapsforvaltning gjennom oppfølging av arkiv, kontorhåndbok m.m. Bistå i økonomiarbeid.

Kvalifikasjoner:

Erfaring fra liknende arbeid eller organisasjonsarbeid.God kunnskap om Office-pakka.

Egenskaper:

Du er initiativrik og liker orden.Du trives med varierte arbeidshverdager. Du er glad i å samarbeide med andre.

SAIH tilbyr:

Et engasjert og aktivt arbeidsmiljø i hyggelig, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum.Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk med innplassering i lønnstrinn 53-62. Fleksibel arbeidstid, tilskudd til trening og mulighet for å trene i arbeidstiden. Offentlig tjenestepensjon i KLP. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. SAIH er sertifisert som et Great Place to Work.

Søknadsfrist 9. oktober.

Søk her (Finn.no)

Om SAIH

SAIH er en solidaritets- og bistandsorganisasjon som har jobbet i over 60 år med partnere verden over for å fremme utdanning og akademisk frihet som en menneskerett. Gjennom varierte nettverk globalt, programpartnere i sju land, og lokallag og over 50 medlemsorganisasjoner i hele Norge kjemper vi for at alle skal ha tilgang til inkluderende og god høyere utdanning i en verden med rettferdig fordeling og demokrati uten brudd på menneskerettigheter

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon