Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Verdens Beste Nyheter søker frivillige!

Verdens Beste Nyheter består av tre arbeidsgrupper

Journalistgruppen: ansvar for produksjon av innhold til papiravisen, men også til nettsiden verdensbestenyheter.no. Vi ser etter deg som er glad i å skrive, oversette nyhetsartikler og har erfaring med eller har lyst til å lære mer om nyhetsformidling og publisering på nett! Arrangementsgruppen: arbeider med å spre kunnskap og informasjon om kampanjen og vår tematikk gjennom planlegging og gjennomføring av faglig arrangementer, kreative stunts og inspirerende presentasjoner. Kampanjedagsgruppen: her vil du få mulighet til å jobbe med logistikk frem mot selve kampanjedagen i september, da hundrevis av frivillige er med på å dele ut papiravisen vår over hele landet. Hovedansvaret til grupper er å rekruttere og opprettholde kontakt med frivillige som skal dele ut avisen og utforme materiell og merch.

Arrangementsgruppen og kampanjedagsgruppen krever at du bor i Oslo eller omegn. For journalistgruppen er det ingen krav til bosted.

Oppstart: midten av februar

Vervets størrelse Arbeidsmengden varierer veldig ut ifra hvilken gruppe du er med i. Det er ønskelig at du kan være med i gruppen ut året, men det er mulighet for å være med fram til sommeren. Det er forventet at du kan delta på gruppemøter 1-2 ganger i måneden. Det finnes mange ulike ansvarsoppgaver innenfor hver gruppe, av ulik størrelse.

Journalistgruppa har en mer hektisk periode på våren fordi da produserer årets kampanjeavis. Utenom dette har gruppen jevnt arbeidsmengde gjennom hele året, og det er ønskelig at du kan bidra med ti-tolv artikler (både egenproduserte og oversetting) i løpet av vervet.

Arrangementsgruppa har hektiske perioder rundt planlegging og gjennomføring av arrangementer, presentasjoner og stunt. Rundt kampanjeperioden på høsten vil man gjennomføre flere arrangementer, men det kan også være på våren og sommeren. Det er forventet at du kan sette av tid og ressurser til både planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Kampanjedagsgruppa har den mest hektiske perioden i de to månedene opp mot kampanjedagen som er i slutten av september. I denne perioden at du kan sette av minst to timer til arbeid per uke.

Høres dette interessant ut? Send inn søknadstekst på maks 1 side til vbn@saih.no. Skriv noe om deg selv og din bakgrunn, hvorfor du ønsker å være med og hvilken gruppe du kan tenke deg å være med i. Frist: 29.01.20

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, så kontakt oss gjerne på vbn@saih.no

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon