Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

TRAINEE KOMMUNIKASJON OG KAMPANJE

Gjennom kampanje, politisk påvirkning og langsiktig bistandssamarbeid med organisasjoner i Sørlige Afrika, Latin-Amerika og Asia, og er SAIH både en ledende stemme og aktør for studenters rettigheter, akademisk frihet og inkluderende høyere utdanning.

Når det ikke er pandemi, arrangerer SAIH en arbeidserfaringsutveksling i samarbeid med Norec for unge mennesker mellom Norge, Sør-Afrika, Zimbabwe og Zambia. For 2022 søker SAIH i stedet en person bosatt i Norge til stillingen som trainee på SAIH-kontoret i Oslo. Dette er med andre ord en sjelden mulighet.

Stillingen inngår i Avdeling for kommunikasjon og politikk i SAIH.

Arbeidsoppgaver:

Innholdsproduksjon til sosiale medier og nettsider, inkludert research og ideutvikling. Produksjon av innhold til korte rapporter som er enkle, informative og gir et troverdig bilde av SAIHs arbeid. Ta initiativ til å planlegge debatter og diskusjoner rundt ungt engasjement og annen tematikk knyttet til SAIHs arbeid. Være del av et team med andre interns i våre partnerland (Zambia, Sør-Afrika og Zimbabwe) som skal holde digitale workshops om aktuelle temaer for partnere og medlemsorganisasjoner i de fire landene. Bidra som kommunikasjonsressurs i SAIHs Students Rights Watch, som handler om å dokumentere brudd på studenters rettigheter. Dette kan innebære innholdsproduksjon til some og nettside, utkast til kronikker og leserinnlegg, kampanjeplanlegging- og gjennomføring m.m.

Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses noe ut fra kandidatens interesser og forutsetninger.

Dette er en fulltids prosjektstilling med ønsket oppstart i januar og fram til 31. desember 2022. Stillingen lønnes i statens lønnstrinn 30 (brutto lønn 353 100 kr per år) + pensjon og feriepenger. Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Kunnskap i spansk vil være en fordel. Reisevirksomhet kan forekomme.

Vi ser etter en person som har erfaring fra arbeid med kommunikasjon og sosiale medier og/eller relevant studiebakgrunn, og som er engasjert, initiativrik og har gjennomføringsevne.

SAIH holder til sentralt i Oslo og er en arbeidsplass med godt miljø og stor takhøyde. SAIH er sertifisert som et Great Place to Work.

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønnsuttrykk, alder, funksjonsevne og bakgrunn. Vi oppfordrer alle kandidater som kan være kvalifisert og interessert til å søke.

Søknadsfrist: 28. november 2021. Skriftlig motivasjonsbrev og CV sendes til: stilling@saih.no

Endring etter publisering: søknadsfristen var tidligere satt til 22. november, men ble 18.11 endret til 28.11.

Spørsmål til stillingen kan rettes til:Hilde Sofie PettersenAvdelingsleder kommunikasjon og politikkhilde.pettersen (@) saih.no (+47)47 37 01 90.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon