Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker programrådgiver for Latin-Amerika

Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for utdanning. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi har samarbeidspartnere i Nicaragua, Bolivia og Colombia. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

ANSVARS- OG ARBEIDSOPPGAVER:

Kvalitetssikre og følge opp prosjekter i samarbeid med partnerorganisasjoner Kvalitetssikre og bidra inn i søknads- og rapporteringsprosesser Bidra med faglige innspill inn i SAIHs kampanjer, politisk påvirkningsarbeidstrategier og til høringsuttalelser Skrive nettsaker og blogg Skolering av SAIHs lokallag og andre medlemsorganisasjoner i Norge Andre oppgaver kan også bli lagt til stillingen Stillingen innebærer noe reisevirksomhet

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Relevant høyere utdanning Erfaring med bistandsforvaltning og internasjonalt arbeid Kjennskap til utdanningsbistand og rettighetsarbeid vil bli vektlagt Kjennskap til Latin-Amerika er en fordel God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, engelsk og spansk er en forutsetning Evne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjon Evne til å arbeide selvstendig og under tidspress

Arbeidssted: Oslo. Lønn etter avtale. Fast stilling. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: 22.10.18. Send søknad med CV til stilling@saih.no. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med teamleder Live Bjørge på tlf. 90165005.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 16 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon