Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker programrådgiver for utveksling

Programmet er innen rammene av NOREC (tidligere Fredskorpset). Stillingen er et vikariat i 12 måneder, med mulighet for forlengelse.

Vi ser etter deg som er strukturert, samarbeidsorientert, er glad i å jobbe med mennesker, og har et engasjement for høyere utdanning.

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god høyere utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi tilbyr spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

ANSVARS- OG ARBEIDSOPPGAVER

Oppfølging av utvekslingsdeltakerne under og etter utvekslingen Koordinere og legge til rette for relevante arbeidsoppgaver for deltakerne på SAIHs kontor Følge opp praktiske og administrative oppgaver rundt utvekslingen Skrive nettsaker og blogger Koordinere søknads- og rapporteringsprosesser mot NOREC Kvalitetssikre prosjekter og programkomponenter Rekruttere og lage introduksjonsprogram utvekslingsdeltakerne Stillingen innebærer noe reisevirksomhet

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Relevant høyere utdanning Erfaring med bistandsforvaltning og internasjonalt arbeid Erfaring fra oppfølging av utvekslingsprosjekter Kjennskap til utdanningsbistand og rettighetsarbeid vil bli vektlagt Kjennskap til Sørlige Afrika er en fordel God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning Evne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjon Evne til å arbeide selvstendig og under tidspress

Arbeidssted: Oslo. Lønn etter avtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Oppstart så snart som mulig.

Send søknad med CV til stilling@saih.noSøknadsfrist: 28.04.19.

Søknadene vil bli vurdert fortløpende, og kandidater kan bli kontaktet for intervjuer før søknadsfristen har gått ut.

For nærmere opplysninger, ta kontakt med leder for programteamet Live Bjørge på tlf. 90165005.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 16 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon