Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker politisk rådgiver

SAIH er studentenes og akademikernes solidaritetsorganisasjon. Vi jobber for at alle unge mennesker skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi jobber for å sette høyere utdanning, nyansert formidling og beskyttelse mot angrep på studenter og akademikere på dagsorden i Norge og internasjonalt. SAIH står bak kampanjer som «Radi-Aid: Africa for Norway» og #StudentsAtRisk.

Vi søker etter deg som har god kjennskap til politiske prosesser og kampanjer, og som ser sammenhengen mellom politisk arbeid, informasjonsarbeid og mediearbeid.

Stillingen inngår i SAIHs kommunikasjonsteam.

Ønskede kvalifikasjoner:

Dokumentert erfaring med politisk påvirkningsarbeid

Erfaring fra organisasjoner som jobber sammen med frivillige, aktivister eller studenter Erfaring med planlegging og gjennomføring av landsdekkende kampanjer med politiske målsetninger Kjennskap til sentrale SAIH-tema som utdanning, utviklingssamarbeid, utenrikspolitikk og menneskerettigheter. God språklig teft. Du må snakke og skrive norsk og engelsk flytende. Kjennskap til spansk vil være et pluss. Relevant høyere utdanning. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Ha oversikt over relevante politiske prosesser i Norge og internasjonalt, og koordinere SAIHs innspill til disse prosessene Gi råd til SAIHs politiske ledelse Lede SAIHs årlige politiske kampanje Tilby SAIHs aktivister skolering og støtte til politisk påvirkningsarbeid Representere SAIH i relevante nettverk Ha en sentral rolle i å utarbeide strategier og planer for SAIHs politiske påvirkningsarbeid Delta i søknadsskriving og rapporteringsarbeid Noe reising nasjonalt og internasjonalt må påregnes

Personlige egenskaper:

Stor selvstendighet og evne til å koordinere deltakende prosesser Lyst til å jobbe i en organisasjon med et ungt miljø og aktivisme, og være en god støttespiller for SAIHs styre, arbeidsutvalg og andre frivillige Engasjert og strukturert Evne til å organisere og håndtere varierte oppgaver i en travel arbeidshverdag Være kreativ og løsningsorientert Gode samarbeidsevner

Lønn etter tariffavtale. Fleksitid og avspaseringsordning. Gode forsikrings- og pensjonsordning. Støtte til kurs og skolering, og gode muligheter for videreutvikling.

Send søknad med CV og referanser til stilling@saih.no innen mandag 6. august.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land i Latin Amerika, Afrika og Asia. Vi har 16 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i trivelige lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner for høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet
a large group of people are posing for a picture in front of a building .a large group of people are posing for a picture in front of a building .

Nyhet

Dette skjedde på SAIHs Årsmøte

26. og 27. april var over 60 delegater, observatører og gjester samlet på Grønland i Oslo for SAIHs årsmøte 2024.

Les nyhet
en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.

Nyhet

Ledig stilling: Innholdsprodusent

SAIH søker deg som er visuelt sterk med teft for god historiefortelling, og som har erfaring med strategisk oppfølgning av eide og fortjente flater i sosiale medier.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon