Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker ny prosjektansvarlig

Ansvars- og arbeidsoppgaver: - Delta i strategiutvikling og planlegging av bistands- og informasjonsarbeidet - Utarbeide nye prosjektsamarbeid og søknader i samarbeid med andre prosjektansvarlige og daglig leder.- Bygge nettverk mellom SAIHs partnere i Sør og relevante institusjoner i Norge.- Utvikle og følge opp prosjektsamarbeid med våre partnere. Dette inkluderer faglig bistand, reiser til prosjektene og rapportering. - Utarbeide og følge opp prosjektbudsjetter, utbetaling av midler og innhenting av regnskap og revisjon.- Utarbeide og formidle informasjon om prosjekter, partnere, land og temaer til SAIHs målgrupper i Norge.- Stillingen kan tillegges andre oppgaver av daglig leder.Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:- Relevant høyere utdanning og kjennskap til utdanningsbistand og urfolksrettigheter vil bli tillagt vekt. - Erfaring fra internasjonalt prosjektarbeid og godt kjennskap til bistandspolitiske spørsmål. - Erfaring fra Latin-Amerika.- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, spansk og engelsk - Gode organisatoriske og analytiske evner.- Evne til samarbeid, fleksibilitet og krysskulturell kommunikasjon.- Evne til å arbeide selvstendig og under tidspress.Lønn etter tariffavtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning.Send søknad med CV og tre referanser til benter@saih.no eller via post til SAIH, Storgata 11, 0155 Oslo.Søknadsfrist: 12. augustNærmere opplysninger fås ved henvendelse til SAIH ved daglig leder Ragnhild Nordvik på tlf: 21 06 34 85/70.SAIH er studenter og akademikere i Norges solidaritets- og bistandsorganisasjon. SAIH jobber med utdanningsbistand, informasjon og politisk påvirkning. Gjennom vekt på høyere og uformell utdanning mobiliserer SAIH unge mennesker til samfunnsansvar og medbestemmelse. SAIHs motto er ”Utdanning for frigjøring”. Målet er sivil, politisk, økonomisk, sosial og kulturell frigjøring. Middelet er utdanning. SAIH har ni ansatte. Styrets leder og to nestledere arbeider i tillegg fulltid på kontoret. SAIH har et årlig budsjett på om lag 3o millioner og støtter utdanningsprosjekter i Sør-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Nicaragua og Bolivia.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon