Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker ny informasjonskonsulent

Arbeidsoppgaver:- Tilrettelegging av informasjon for SAIHs målgrupper- Redaktør for SAIHs nettsider- Produksjon av nyhetsartikler- Medie- og pressekontakt- Utarbeide informasjonsmateriell - Utarbeide strategiske planer for SAIHs informasjonsarbeid- Søknadsskriving og rapportering til eksterne bidragsytere på informasjon- Budsjettansvar- Eksterne styreverv på vegne av SAIHØnskede kvalifikasjoner:- Erfaring fra informasjons- og organisasjonsarbeid - Stor selvstendighet og evne til å lede prosesser- Gode skrivekunnskaper- Journalistisk erfaring er en fordel- Kunnskap om Nord/Sør-problematikkPersonlige egenskaper:- Evne til å jobbe i en organisasjon med tillitsvalgte på fulltid, et engasjert sekretariat og frivillige aktivister som sentrale aktører- Evne til å organisere og håndtere varierte oppgaver i en travel arbeidshverdag- Være kreativ og løsningsorientertLønn etter tariffavtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Send søknad med CV og tre referanser til karianne.austnes@saih.no eller via post til SAIH, v/Karianne Bergset Austnes, Storgata 11, 0155 Oslo.

Søknadsfrist: 17. juni. Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til nestleder Karianne Bergset Austnes på tlf: 21 06 34 76 eller informasjonskonsulent Marte Graff Jenssen på tlf: 21 06 34 80.

SAIH er studenter og akademikere i Norges solidaritets- og bistandsorganisasjon. SAIH jobber med utdanningsbistand, informasjon og politisk påvirkning. Gjennom vekt på høyere og uformell utdanning mobiliserer SAIH unge mennesker til samfunnsansvar og medbestemmelse. SAIHs motto er ”Utdanning for frigjøring”. Målet er sivil, politisk, økonomisk, sosial og kulturell frigjøring. Middelet er utdanning. SAIH har ni ansatte. Styrets leder og to nestledere arbeider i tillegg fulltid på kontoret. SAIH har et årlig budsjett på om lag 35 millioner og støtter utdanningsprosjekter i Sør-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Nicaragua og Bolivia.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon