Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker kommunikasjonsrådgiver - med ansvar for Verdens beste nyheter

Siden 2013 har SAIH, Spire og Changemaker gått sammen om en norsk versjon av kampanjen, og det har så langt vært en stor suksess. I 2019 har vi store ambisjoner om å videreutvikle kampanjen for å spre de gode nyhetene til enda flere.

Som koordinator for Verdens Beste Nyheter vil du ha ansvar for å lede arbeidet med en rekke spennende oppgaver og aktiviteter: I september skal avisen Verdens Beste Nyheter deles ut over hele Norge, nettsiden verdensbestenyheter.no skal spre gode nyheter om global utvikling gjennom hele året og det skal utvikles og gjennomføres en rekke arrangementer i samarbeid med andre aktører. Nettverksarbeid ut mot næringsliv, kultur og andre organisasjoner står sentralt i stillingen.

Arbeidet vil ledes i samråd med politisk ledelse i de tre organisasjonene, og det vil nedsettes arbeidsgrupper med frivillige som bistår i gjennomføringen av samtlige aktiviteter. Stillingen inngår i SAIHs sekretariat, som del av kommunikasjon og politikk teamet. Som del av dette kan andre relevante arbeidsoppgaver komme til. VBN drives med støtte fra Norad. 2019 er siste år i nåværende avtale, og i løpet av året skal det skal besluttes hvordan prosjektet skal organiseres fremover.

Vi søker deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har kunnskaper om globale utviklingsspørsmål.

Prosjektstilling 100% i ti måneder, med oppstart i februar/mars 2019.

Arbeidsoppgaver:

Kampanjeutvikling Mediearbeid Nettverksarbeid Oppdatere nettsider og sosiale medier Søknader, rapportering og budsjettoppfølging Løpende oppdateringer til ledelsen i organisasjonene Oppfølging og koordinering av lokale aktivister Koordinering av aktiviteter Andre relevante oppgaver, som del av SAIHs øvrige kommunikasjonsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring fra kommunikasjons- og/eller organisasjonsarbeid Erfaring fra kampanjearbeid Gode skrivekunnskaper (norsk/engelsk) Erfaring med sosiale medier og nettsider Kunnskap om globale utviklingsspørsmål og FNs bærekraftsmål Erfaring fra samarbeid med privat næringsliv

Personlige egenskaper:

God til å samarbeide, koordinere og bygge nettverk Selvstendighet og evne til å lede prosesser Evne til å organisere og håndtere varierte oppgaver i en travel arbeidshverdag Kreativ og løsningsorientert

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Lønn i henhold til SAIHs lønnspolitikk. Fleksitid og avspaseringsordning. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Milena Tevanovic på tlf. 95974484 eller e-post mt@saih.no.

Søknader sendes til stilling@saih.no innen 13.01.2019

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon