Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker administrasjons- og økonomirådgiver

Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) søker en rådgiver innen administrasjon og økonomi til vårt sekretariat i Oslo. Vi kan tilby spennende utfordringer i et engasjert fagmiljø. Vi har et godt arbeidsmiljø med ordnede arbeidsforhold, tariffavtale, avtalefestet pensjonsordning og muligheter for fleksitid. Lønn etter SAIHs lønnsregulativ. Noe reising til prosjektland kan påregnes. Stillingen er fulltid, men det er mulighet for redusert arbeidstid om ønsket.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:Administrasjons- og økonomirådgiveren vil jobbe med kontoradministrasjon og økonomi i SAIH. I stillingen ligger:- Ansvaret for å holde styret og daglig leder oppdatert på den økonomiske situasjonen i organisasjonen- Videreutvikling av SAIHs økonomirutiner og –system - Se til at regnskapssystemet fungerer tilfredsstillende og utføre regnskapsrelaterte oppgaver- Rådgivning til sekretariatet og tillitsvalgte i SAIH og prosjektpartnere i Sør om budsjetter, regnskap og revisjoner- Ansvar for SAIHs bankforbindelser inkludert ansvar for nettbank og valutaoverføringer- Budsjettarbeid og rapportering til donorer- Ansvar for innkjøp og kontakt med leverandører - Registrering og utbetaling av lønn og bistå i annen personaladministrasjon- Avlaste og samarbeide med daglig leder om diverse fortløpende administrative oppgaver- Stillingen kan tillegges andre oppgaver av daglig leder

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:- Relevant utdanning og/eller erfaring innen regnskap, lønn, økonomi og kontoradministrasjon- God kjennskap til excel og erfaring med regnskaps- og lønnssystemer (vi bruker Visma Lønn og Visma Global). Kjennskap til macroprogrammering i excel vil bli tillagt vekt - Kjennskap til bistandssamarbeid og økonomistyring i bistandsorganisasjoner vil bli tillagt vekt- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk - Ryddighet og evne til å ha oversikt over mange ting samtidig- Evne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjon- Evne til å arbeide selvstendig Send søknad med CV og referanser til ragnhild@saih.no eller via post til SAIH ved Ragnhild Nordvik, Storgata 11, 0155 Oslo. Søknadsfrist: 17. juni

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til SAIH ved daglig leder Ragnhild Nordvik på tlf: 21 06 34 85/70 eller økonomirådgiver Sverre A. Ruud på tlf 21 06 34 70.

SAIH er studenter og akademikere i Norge sin solidaritets- og bistandsorganisasjon. SAIH jobber med utdanningsbistand, informasjon og politisk påvirkning. Gjennom vekt på høyere og uformell utdanning mobiliserer SAIH unge mennesker til samfunnsansvar og medbestemmelse. SAIHs motto er ”Utdanning for frigjøring”. SAIH har et årlig budsjett på over 3o millioner og støtter utdanningsprosjekter for unge mennesker i Sør-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Nicaragua og Bolivia. SAIH har åtte ansatte. Styrets leder og to nestledere arbeider i tillegg fulltid på kontoret.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.

Nyhet

Internasjonalt skattesamarbeid fungerer – men ikke for det globale sør

Finansminister Vedum og utviklingsminister Tvinnereim skaper et optimistisk bilde av internasjonalt skattesamarbeid, men virkeligheten fortjener et mer kritisk blikk. Mens de markerer milepæler og roser OECD, unnlater de å adressere det viktige spørsmålet om hvem som faktisk har en stemme i utformingen av disse reglene.

Les nyhet
En statue på et torg, foran en bygning.En statue på et torg, foran en bygning.

Nyhet

Akademisk boikott er ikke autoritært eller prinsippløst

Det er ingen grunn å skille skarpt mellom rett, moral og politikk i universitetspolitiske spørsmål.

Les nyhet
three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon