Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH-Lillehammer 2010

- Vi startet det nye året med et styremøte. Noen av våre styremedlemmer er på utveksling dette semesteret, men da vi i utgangspunktet var litt for mange i styret har disse rollene ikke blitt tildelt noen ny, istedenfor har rollene blitt endret og flyttet over på oss andre i styret foreløpig.

- Den 20. januar arrangerte vi "kreativ-workshop", åpent for alle. Vi var 7 stykker som hadde en morsom og kreativ kveld på Ø-110 på HiL, med pizza og brus etterpå. Resultatet ble kjempe bra og morsomt, en annerledes måte å profilere SAIH på og vise at vi er her på Lillehammer. Det mangler fremdeles siste finish på resultatet, men det vil snart være klart for offentligheten og vi vil da legge ut resulatet her med en noe tydeligere og mer forståelig forklaring ;)

- I sammenheng med Vinterfilmseminaret 1-5. februar 2010 "Fra Robben Island til Soccer City" - Sør-afrikanske filmdager på Lillehammer arrangerte vi SAIH-kaffe i anledning filmvisningene. Vinterfilmseminaret er et samarbeidsprosjekt mellom Høgskolen i Lillehammer, Nansenskolen og Lillehammer kino. For å lese litt mer om dette arrangementet og se hvilke filmer som ble vist kan du klikke her. Filmen "Yesterday" av Darrel Roth, fra 2004, var fantastisk bra og anbefaler alle å se denne. Vil også si at samtalen mellom blant annet Junai D Ahmed og Sør-Afrika ekspert Liv Tørres, på Nansenskolen fredag 5. februar også var veldig god, innsiktsrik og utrolig inspirerende.

Sånn, det var en kort (?!) oppsummering her fra Lillehammer. Skal prøve å få ut noen bilder snart også og også være flinkere med oppdatering på forhånd av en aktivitet istedenfor i ettertid! Ha en flott dag!

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet
a large group of people are posing for a picture in front of a building .a large group of people are posing for a picture in front of a building .

Nyhet

Dette skjedde på SAIHs Årsmøte

26. og 27. april var over 60 delegater, observatører og gjester samlet på Grønland i Oslo for SAIHs årsmøte 2024.

Les nyhet
en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.

Nyhet

Ledig stilling: Innholdsprodusent

SAIH søker deg som er visuelt sterk med teft for god historiefortelling, og som har erfaring med strategisk oppfølgning av eide og fortjente flater i sosiale medier.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon