Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Refusjon av penger

Lokallaget har en konto som skal brukes til aktiviteter for å fremme SAIH som organisajson og for å informere studentene om hva SAIH er, gjør og hva tierne benyttes til. Aktiviteter hvor refusjon er av penger er nødvendig bør helst kunne knyttes til SAIHs aktiviteter og slagordet ”Utdanning for frigjøring”, politisk tema eller andre saker som SAIH støtter (for eks. Verdensmagasinet X kampanje, AIDS-dagen mm). Men, det er fult mulig å få godkjent/refundert andre aktiviteter, utgifter til lokallagssamlinger el.l.

To viktige punkter først:

Ved innkjøp som krever refusjon skal kasserer/leder i lokallaget informeres før innkjøpene skjer. Kvittering må leveres for at man skal kunne få refundert penger, dette har med regnskapsføring å gjøre.

Hvordan gå frem ved innkjøp:

Ta kontakt med kasserer/leder (navn og kontaktinformasjon står nederst i dokumentet) og informerer om hva som skal kjøpes inn (Litt informasjon om circka kostnad og hva som skal kjøpe bør du vite...) Kasserer/leder sier mest sannsynelig ja, og du kan nå gå å til innkjøp av materialet. PS: Hvis beløpet blir vesentlig høyere enn det som var forespeilet i punkt 1 er det fint om kasserer/leder blir kontaktet. Kvittering leveres kasserer med kontonummer som pengene ønskes overført til, og penger blir overført fortløpende.

Og til slutt:

Sunn fornuft er godt å ha – har du det travelt, så er det lov å gå til innkjøp hvis du ikke får tak i kasserer/leder (dette er selvsagt unntaket). Lykke til!

Kontaktinformasjon:

Kasserer (pr 03.01.2008):

Marie Therese – 45280473 – m_tdes@yahoo.no

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon