Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Radi-Aid Awards 2016: Årets jury

Finalistene til Radi-Aid Awards plukkes ut av vår internasjonale fagjury. Bli bedre kjent med dem her:

David Girling

David Girling forsker på sosiale medier og internasjonal utvikling ved universitetet i East Anglia i Storbritannia. David er særlig opptatt av hvordan internasjonale organisasjoner bruker videoer til innsamlingskampanjer. Han har satt sammen en egen liste over det han mener er de 20 beste internasjonale utviklingsvideoer. David er en veteran på feltet, dette er hans fjerde år som jurymedlem.

Edward EchwaluEdward Echwalu er en prisbelønnet frilansfotograf basert i Kampala, Uganda. Han har dekket en rekke ulike nyhetssaker på det afrikanske kontinentet. Edward ønsker å endre det negative bildet av Afrika ved å sette et annet lys på utvikling og ulike mennesker. Han er en av flere fotografer som administrerer Instagramkontoen @everydayafrica.

Leah ChungLeah Chung er designer og arbeider i sfæren mellom design og politikk. Hun fokuserer på prosjekter med sosiale konsekvenser og har grunnlagt RISD Global Initiative, som skal fremme dialog og handlinger rundt globale spørsmål som en del av kunststudier. Hun har gjennomført etnografisk forskning på manglende representanter fra Afrika i vestlige medier. Leah arbeider for tiden for USAID hvor hun anvender brukersentrerte designprinsipper i internasjonale utviklingsprogrammer.

Rafia ZakariaRafia Zakaria er en pakistansk forfatter, advokat og menneskerettsaktivist. Hun skriver for DAWN Pakistan og bidrar jevnlig til Al Jazeera America. Rafia skriver også for Dissent, Guernica, The Daily Beast og New York Times. Hun er snart aktuell med boken ”The Upstairs Wife; An Intimate History of Pakistan”.

Youngui ParkYoungui Park har jobbet som kommunikasjonssjef i Redd Barna Korea, og er for tiden ansvarlig for marked- og kommunikasjonsavdelingen til FairTrade Korea. Youngui har jobbet for å øke bevisstheten rundt internasjonale utviklingsspørsmål blant givere og den generelle befolkningen i Korea. Hun er særlig interessert i hvordan fattige og marginaliserte mennesker blir fremstilt i bistandsorganisasjoners kommunikasjonsarbeid og hvordan det påvirker givernes oppfatninger.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon