Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Oppdatering 11. januar 2008

Det som stod på agendaen denne uka var å komme i gang og spre informasjon om informasjonsmøte, mailliste og SAIH-tierne, som vi har fått til med plakater og frontermeldinger.

Vi har sendt ut info til maillista vår, til de som har meldt interesse for å bli med i lokallaget og felles infomelding til alle studenter på HiO. I tillegg har vi tatt kontakt med journalistikk og internasjonale studenter. Maillista er nå oppdatert med 52 navn.

Ellers har vi reservert auditorium 2 i P46 til informasjonsmøtet tirsdag 15. januar kl. 16.00, og fått nestleder Siri Luthen til å komme å fortelle om SAIH. Hun kommer til å si litt generelt om organisasjonen, så bør vi fylle inn med litt info om hva vi gjør i lokallaget. Jeg har funnet fram bilder fra høsten (solid, høstsamling og stand) som vi kanskje kan vise på infomøtet. Ellers blir det vår nye PR-ansvarliges første oppdrag å legge dem på nett.

Info-dokumentene våre (som ligger på nett under mappa informasjon), der det står om hvordan vi får til arrangement og PR på HiO. Og det er foreslått noen punkter vi kan legge til i handlingsplanen vår. Vi har fått tilsendt ny Lokallagshåndbok som også kan kopieres opp, den bør i alle fall dere som skal ha verv titte gjennom for det står mye nyttig her!

Foreløpig har vi blitt enige om følgende ansvarsfordeling for dette semesteret: Leder: Anette. Nestledere: Julie, Eilif, Nina (deler ansvarsområder når vi har bestemt aktiviteter for våren, vil evt. dele lokallaget i grupper så de leder hver sin). Økonomiansvarlig: Marie Therese. PR-ansvarlig: Maria. Filmansvar: Kristian.

Vi skal ha første vanlige lokallagsmøte tirsdagen etter, 22. januar kl.16.00, i studentparlamentets møterom i P46. Da kan vi planlegge aktiviteter for våren så tenk ut ideer! Ellers må vi bruke litt tid på å lage konkret ansvarsdeling, slik at alle får en rolle den nye ledergruppa vi nå prøver å få til.

Merk dere at vårsamlingen blir på Torpomoen 7. til 9. mars. Eller sitter Anette i landsrådet i år, som skal samles 16. og 17. februar. Uka før kommer sakspapirer og vi kan ta en diskusjon på det.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon