Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Økonomi- og administrasjonsrådgiver

Vi er på jakt etter en engasjert og dyktig rådgiver som ønsker å jobbe med økonomiske og administrative oppgaver i en spennende bransje. SAIH jobber målrettet med mange sivilt samfunnsorganisasjoner i Latin-Amerika, Afrika og Asia. I SAIH får du muligheten til å jobbe i en dynamisk organisasjon, der alle tar del i et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Har du erfaring fra jobb i lignende organisasjoner, jobbet med bistandsprosjekter, eller et personlig engasjement for internasjonal utvikling? Kunne du tenke deg å bli med på å gjøre SAIH enda bedre? Da er kanskje dette jobben for deg!

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Økonomi:

Ansvar for å holde styret og daglig leder oppdatert på den økonomiske situasjonen i organisasjonen.Kommunikasjon med regnskapsfører og revisor.Månedlig regnskapsrapportering til daglig leder og periodisk rapportering til styret.Økonomisk ansvar:- Løpende regnskapsoppgaver i samarbeid med ekstern regnskapsfører - Sammenstilling av årsbudsjett og lage periodiske avviksrapporter. - Ansvar for å lage årsregnskap 

Rådgivning til sekretariatet og tillitsvalgte i SAIH, herunder nært samarbeid med programrådgivere samt rådgivning til våre samarbeidspartnere om budsjetter, regnskap og revisjoner.Bistå med budsjettarbeid og rapportering til donorer.

Administrasjon:

Ivareta, kvalitetssikre og videreutvikle SAIHs administrative verktøy, ressurser og prosedyrer.Bistå i personaladministrasjonen, være ansvarlig for innkjøp og kontakt med leverandører.Bistå SAIHs valgte ledere med planlegging og gjennomføring av eksterne arrangement, interne samlinger, styremåter og årsmøter.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Relevant utdanning innen økonomi og administrasjon. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning.Erfaring med arbeid innen økonomi- og kontoradministrasjon.Svært god kjennskap til Excel.Kjennskap til bistandssamarbeid og økonomistyring i bistandsorganisasjoner vil bli tillagt vekt.God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Da vi jobber med prosjekter i Latin Amerika er spansk er en fordel, men ikke påkrevd.

Stillingen inngår som en del av SAIHs sekretariat. Sekretariatet skal være en støtte og ressurs for SAIHs organisasjon. Økonomi- og administrasjonsrådgiver rapporterer til daglig leder.

Ansatte i SAIH må være fleksible. Det betyr at ressurser og kompetanse må disponeres der det foreligger behov, men betyr også at de ansatte får muligheter til å delta på flere ulike arbeidsområder. Alle ansatte må derfor i perioder måtte påregne endringer i arbeidsoppgavene.

Hva kan vi tilby:

Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk Fleksitid og avspaseringsordning Hyggelige og engasjerte kollegaer Godt arbeidsmiljø med ordnede arbeidsforhold, kontor i Oslo sentrum Muligheter for personlig og faglig utvikling Tariffavtale Avtalefestet pensjonsordning ·Velferdsordninger

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Send søknad med CV til stilling@saih.no

Søknadsfrist: 21.08.16

Tiltredelse så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Håvard Hovdhaugen på tlf. 994 65 580 eller hh@saih.no.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon