Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Økonomi- og administrasjonsrådgiver

Vi er på jakt etter en engasjert og dyktig rådgiver som ønsker å jobbe med økonomiske og administrative oppgaver i en spennende bransje. SAIH jobber målrettet med mange sivilt samfunnsorganisasjoner i Latin-Amerika, Afrika og Asia. I SAIH får du muligheten til å jobbe i en dynamisk organisasjon, der alle tar del i et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Har du erfaring fra jobb i lignende organisasjoner, jobbet med bistandsprosjekter, eller et personlig engasjement for internasjonal utvikling? Kunne du tenke deg å bli med på å gjøre SAIH enda bedre? Da er kanskje dette jobben for deg!

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Økonomi:

Ansvar for å holde styret og daglig leder oppdatert på den økonomiske situasjonen i organisasjonen.Kommunikasjon med regnskapsfører og revisor.Månedlig regnskapsrapportering til daglig leder og periodisk rapportering til styret.Økonomisk ansvar:- Løpende regnskapsoppgaver i samarbeid med ekstern regnskapsfører - Sammenstilling av årsbudsjett og lage periodiske avviksrapporter. - Ansvar for å lage årsregnskap 

Rådgivning til sekretariatet og tillitsvalgte i SAIH, herunder nært samarbeid med programrådgivere samt rådgivning til våre samarbeidspartnere om budsjetter, regnskap og revisjoner.Bistå med budsjettarbeid og rapportering til donorer.

Administrasjon:

Ivareta, kvalitetssikre og videreutvikle SAIHs administrative verktøy, ressurser og prosedyrer.Bistå i personaladministrasjonen, være ansvarlig for innkjøp og kontakt med leverandører.Bistå SAIHs valgte ledere med planlegging og gjennomføring av eksterne arrangement, interne samlinger, styremåter og årsmøter.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Relevant utdanning innen økonomi og administrasjon. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning.Erfaring med arbeid innen økonomi- og kontoradministrasjon.Svært god kjennskap til Excel.Kjennskap til bistandssamarbeid og økonomistyring i bistandsorganisasjoner vil bli tillagt vekt.God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Da vi jobber med prosjekter i Latin Amerika er spansk er en fordel, men ikke påkrevd.

Stillingen inngår som en del av SAIHs sekretariat. Sekretariatet skal være en støtte og ressurs for SAIHs organisasjon. Økonomi- og administrasjonsrådgiver rapporterer til daglig leder.

Ansatte i SAIH må være fleksible. Det betyr at ressurser og kompetanse må disponeres der det foreligger behov, men betyr også at de ansatte får muligheter til å delta på flere ulike arbeidsområder. Alle ansatte må derfor i perioder måtte påregne endringer i arbeidsoppgavene.

Hva kan vi tilby:

Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk Fleksitid og avspaseringsordning Hyggelige og engasjerte kollegaer Godt arbeidsmiljø med ordnede arbeidsforhold, kontor i Oslo sentrum Muligheter for personlig og faglig utvikling Tariffavtale Avtalefestet pensjonsordning ·Velferdsordninger

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Send søknad med CV til stilling@saih.no

Søknadsfrist: 21.08.16

Tiltredelse så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Håvard Hovdhaugen på tlf. 994 65 580 eller hh@saih.no.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon