Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Ledig stilling: Spennende og meningsfull økonomirådgiverjobb

SAIH er en solidaritets- og bistandsorganisasjon som har jobbet i over 60 år med partnere verden over for å fremme utdanning og akademisk frihet som en menneskerett.

Gjennom varierte nettverk globalt, programpartnere i sju land, og lokallag og over 50 medlemsorganisasjoner i hele Norge kjemper vi for at alle skal ha tilgang til inkluderende og god høyere utdanning i en verden med rettferdig fordeling og demokrati uten brudd på menneskerettigheter

Vi leter etter en stødig økonomirådgiver med internasjonalt engasjement og erfaring. Du vil få en viktig rolle i å videreutvikle SAIH som en trygg organisasjon med god økonomiforvaltning, -praksis og -kultur.

I SAIH blir du del av et økonomi- og administrasjonsteam på tre personer og rapporterer til daglig leder. Stillingen samarbeider særlig tett med programavdelingen, med fokus på SAIHs partnerorganisasjoner i Latin-Amerika, Afrika og Asia.

SAIH-verdier som solidaritet, inkludering og medbestemmelse ligger til grunn for jobbkulturen vår. Som økonomirådgiver i SAIH jobber du selvstendig, i team og har stort rom til å videreutvikle rollen.

Ansvar:

Ansvar for utvikling, planlegging og implementering av SAIHs anti-korrupsjonsarbeid, inkludert forebygging, avdekking og håndtering av saker. Utarbeide og følge opp budsjett, regnskap og revisjoner i samarbeid med sekretariatet, prosjektpartnere, donorer, regnskapsfører og SAIHs revisor. Ha kontrolleransvar i bistandsarbeidet Kvalitetssikring av donorkrav, avtaleverk og juridiske dokumenter. Bidra til rapportering til styret Bidra til andre oppgaver i teamet

Kvalifikasjoner:

Relevant utdanning innen økonomi. Erfaring med eller utdanning innen regnskap. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning. Særlig god kjennskap til excel, digital interesse og erfaring med bruk av ulike IT-verktøy som Sharepoint og lignende. Erfaring med økonomiarbeid. Erfaring med økonomi- og kontrollerarbeid i program-/bistandsarbeid ønskelig Kjennskap Norad, UD eller andre viktige bistandsaktører er en fordel. God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk, og ønskelig med spansk.

Egenskaper:

Du jobber strukturert og er kvalitetsbevisst Du er fleksibel og løsningsorientert Du trives i team og med samarbeid Du er pedagogisk og kommuniserer godt Du kan arbeide selvstendig i et mangfoldig miljø God forståelse for SAIHs verdier og prinsipper

SAIH tilbyr:

Et engasjert og aktivt arbeidsmiljø i hyggelig lokaler i Oslo sentrum. Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk, innplassering i statens lønnstrinn 53-62 (ved særlig relevant kompetanse kan høyere innplassering tilbys) og et lønnsspenn opp til lønnstrinn 70. Tariffavtale. Fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor, tilskudd til trening og mulighet for å trene i arbeidstiden. Offentlig tjenestepensjon i KLP Gode muligheter for personlig og faglig utvikling SAIH er sertifisert som et Great Place to Work. Noe reising må påregnes

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Line Hegna på telefon 47 41 82 47 eller epost line.hegna@saih.no

Søknadsfrist: 24. mai

Søknad og CV sendes til stilling@saih.no

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon