Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Ledig stilling: Rådgiver medlemskontakt / innsamling (vikariat)

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi står bak kampanjer som Radi-Aid og Students At Risk.

Vi har ledig et 11 måneders vikariat som rådgiver for medlemskontakt og innsamling. Stillingen inngår i SAIHs kommunikasjonsteam, hvor du vil ha hovedansvar for å følge opp SAIHs medlemmer og støttespillere/givere. Vi ser etter deg som er nytenkende, målrettet og selvstendig. Du trives godt i en utadrettet og aktiv rolle hvor det å styre prosjekter, arrangere eventer samt bidra der hvor det er behov, er en del av hverdagen. Du er god på relasjonsbygging, er kreativt og strategisk anlagt, og har god formidlingsevne. Du trives i et ungt og dynamisk miljø og har erfaring fra arbeid med frivillige.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

Legge til rette for kontakt og godt samarbeid med SAIHs medlemsorganisasjoner, i tett dialog med våre tillitsvalgte.Organisere og koordinere fagseminar og aktiviteter i samarbeid med våre medlemmer.Være en pådriver i strategiske prosesser knyttet til profilering av organisasjonen overfor nye målgrupper.Innholdsproduksjon og kommunikasjon med medlemmer og støttespillere gjennom digitale kanaler.Jobbe for å sikre finansiell støtte fra bedrifter og andre relevante aktører.Vedlikehold av SAIHs giverdatabase, samt oppfølging av eksisterende støttespillere/givereBudsjettoppfølging Inngå i SAIHs kommunikasjonsteam og bistå i øvrige oppgaver og prosjekter etter behov.

Dine kvalifikasjoner:

Et brennende engasjement for spørsmål knyttet til utdanning, akademisk frihet og internasjonal solidaritet. Erfaring fra tilsvarende arbeid.Relevant høyere utdanning.God formidlingsevne overfor ulike målgrupper.Erfaring med samarbeid mellom privat næringsliv og ideelle organisasjoner.Erfaring med giverdatabaser – eller evne til å lære slikt raskt.Erfaring med bruk av sosiale og digitale medier.Ha erfaring med prosjektbasert arbeid og ledelse av dette.

Vi kan tilby

En meningsfull jobb i Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikereInteressante og utfordrende arbeidsoppgaver i et ungt og dynamisk miljøNye og moderne lokaler i Oslo sentrumPersonlige og faglige utviklingsmuligheterEt godt arbeidsmiljø med dyktige og ambisiøse kollegaerGod forsikrings- og pensjonsordningFleksibel arbeidstid og avspaseringsordning

Vikariatet er en 100 % stilling. Tiltredelse snarest.

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Frist for å søke er 26.august. Send søknad med CV og referanser til stilling@saih.no. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med teamleder Trine Gruner, tlf. 90 63 40 52.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 16 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon