Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Rådgiver for innsamling og kommunikasjon

SAIH jobber for å sikre alle unge tilgang til god og inkluderende høyere utdanning. Nå har vi ledig en spennende stilling for deg som har erfaring med og interesse for innsamling, samt anlegg for effektiv kommunikasjon.

Vi ser etter deg som liker å jobbe selvstendig, samtidig som du ser viktigheten av å ha organisasjonen med på laget og sikre god forankring. Du er nytenkende og identifiserer deg med SAIHs verdier knyttet til etisk bistandskommunikasjon (se blant annet SAIHs tidligere kampanje Radi-Aid).

Stillingen inngår i vår avdeling for politikk og kommunikasjon.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Ansvar for å videreutvikle og styrke SAIHs innsamlingsarbeid, i samarbeid med daglig leder Planlegge og gjennomføre arrangementer og kampanjer av varierende størrelse Rekruttere og ivareta private givere, samt vedlikehold av SAIHs giverdatabase Sikre finansiell støtte fra organisasjoner, bedrifter og andre relevante aktører

Synliggjøre SAIHs internasjonale arbeid og partnere i digitale flater Utarbeide profileringsmateriell Budsjettansvar Bistå i øvrige oppgaver og prosjekter etter behov.

Kompetanse og egenskaper:

Erfaring med profilerings- og innsamlingsarbeid Erfaring med digital kommunikasjon og markedsføring. God formidlingsevne på norsk og engelsk, spanskkunnskaper er en fordel Kjennskap til bistand eller internasjonalt samarbeid er en fordel.

Personlige egenskaper:

Selvstendig, effektiv og initiativrik Resultatorientert med sterk gjennomføringsevne Evne til å motivere og engasjere andre Interesse for etisk bistandskommunikasjon

Vi kan tilby:

Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere Spennende arbeidsoppgaver, med mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Fleksitid og gode avspaseringsordninger Ekstra feriedager i jula og påska Kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum Lønn i henhold til SAIHs lønnspolitikk.

Stillingen er 100% fast stilling og inngår i SAIHs sekretariat. Oppstart så snart som mulig, og senest 1. september. Søknadsfrist 22. april.

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønnsuttrykk, alder, funksjonsevne og bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder for kommunikasjon og politikk, Hilde Sofie Pettersen på tlf. 47370190 eller e-post hilde.pettersen@saih.no.

Søknad og CV kan du levere via Finn.no.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.

Nyhet

Internasjonalt skattesamarbeid fungerer – men ikke for det globale sør

Finansminister Vedum og utviklingsminister Tvinnereim skaper et optimistisk bilde av internasjonalt skattesamarbeid, men virkeligheten fortjener et mer kritisk blikk. Mens de markerer milepæler og roser OECD, unnlater de å adressere det viktige spørsmålet om hvem som faktisk har en stemme i utformingen av disse reglene.

Les nyhet
En statue på et torg, foran en bygning.En statue på et torg, foran en bygning.

Nyhet

Akademisk boikott er ikke autoritært eller prinsippløst

Det er ingen grunn å skille skarpt mellom rett, moral og politikk i universitetspolitiske spørsmål.

Les nyhet
three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon