Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Rådgiver for innsamling og kommunikasjon

SAIH jobber for å sikre alle unge tilgang til god og inkluderende høyere utdanning. Nå har vi ledig en spennende stilling for deg som har erfaring med og interesse for innsamling, samt anlegg for effektiv kommunikasjon.

Vi ser etter deg som liker å jobbe selvstendig, samtidig som du ser viktigheten av å ha organisasjonen med på laget og sikre god forankring. Du er nytenkende og identifiserer deg med SAIHs verdier knyttet til etisk bistandskommunikasjon (se blant annet SAIHs tidligere kampanje Radi-Aid).

Stillingen inngår i vår avdeling for politikk og kommunikasjon.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Ansvar for å videreutvikle og styrke SAIHs innsamlingsarbeid, i samarbeid med daglig leder Planlegge og gjennomføre arrangementer og kampanjer av varierende størrelse Rekruttere og ivareta private givere, samt vedlikehold av SAIHs giverdatabase Sikre finansiell støtte fra organisasjoner, bedrifter og andre relevante aktører

Synliggjøre SAIHs internasjonale arbeid og partnere i digitale flater Utarbeide profileringsmateriell Budsjettansvar Bistå i øvrige oppgaver og prosjekter etter behov.

Kompetanse og egenskaper:

Erfaring med profilerings- og innsamlingsarbeid Erfaring med digital kommunikasjon og markedsføring. God formidlingsevne på norsk og engelsk, spanskkunnskaper er en fordel Kjennskap til bistand eller internasjonalt samarbeid er en fordel.

Personlige egenskaper:

Selvstendig, effektiv og initiativrik Resultatorientert med sterk gjennomføringsevne Evne til å motivere og engasjere andre Interesse for etisk bistandskommunikasjon

Vi kan tilby:

Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere Spennende arbeidsoppgaver, med mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Fleksitid og gode avspaseringsordninger Ekstra feriedager i jula og påska Kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum Lønn i henhold til SAIHs lønnspolitikk.

Stillingen er 100% fast stilling og inngår i SAIHs sekretariat. Oppstart så snart som mulig, og senest 1. september. Søknadsfrist 22. april.

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønnsuttrykk, alder, funksjonsevne og bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder for kommunikasjon og politikk, Hilde Sofie Pettersen på tlf. 47370190 eller e-post hilde.pettersen@saih.no.

Søknad og CV kan du levere via Finn.no.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon