Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

4) Materiell, nettside og nettforum som ressurser under kampanjeuka

(image) Endelig er materiellet klart! Materiellet består av plakat, flyer og en kampanjelogo (kopier bildet over eller mail oss for å få bildefilen). Flyers og plakater blir trykket opp i samme antall som i fjor.

Det sentrale budskapet er Afrika nå – en sak har alltid flere sider. Nytt av året er at dette blir laget som en logo, som bare kreativiteten setter grenser for hvordan dere kan få brukt utover i året. Øverst i dokumentet ser dere kampanjelogoen! Denne vil bli sendt dere som en bildefil, så er det opp til dere å bruke den som dere selv vil. Kanskje noen av dere kan få bruke den på baksiden av konsertbilletter på studentpuben? Hva med utskriftsforsiden på et av fakultetene på lærerstedet? Annonse i studentavisen som kan gjentas utover i året? Lages klistremerker av? Her er det masse muligheter!

Kampanjelogoen er bra å bruke under kampanjeuka, men også som en påminnelse om temaet utover i året, slik at budskapet blir sittende lenger.

Nettforum: Nytt av året er at vi har fått nettforum under saih.no! www.saih.no/forum er adressen, første gang må du registrere deg. Men etter at du har blitt godkjent bruker, er det bare å logge seg på og diskutere kampanjen og andre SAIH ting med resten av oss. Her kan man tipse hverandre om gode ideer til bruk av kampanjelogoen, morsomme kommentarer man har fått på stand, nye ideer man har fått etter vårsamlingen. Bare å sette i gang!

Nettside:Vi har en egen ressursbank på nettsiden vår: /Kampanje/Ressursbank/index.html. Her finnes det mange gode ressurser for den som har lyst til å lese seg opp på de ulike kanalene (media, akademia, bistandsorganisasjoner) kampanjen vår omhandler, samt få inn stemmer fra Sør og lese mer om viktigheten av studenter og akademikere som endringsaktører. Ressursbanken vil bli oppdatert gjennom hele året. Følg med på webforum for å få beskjed om oppdateringene!

Viktig:To viktige ting om materiellet: Ngugi er et kenyansk mannsnavn. Det er politisk ladet hvor mange land man sier at det er i Afrika. SAIH har en lang historie med engasjement rundt Vest-Sahara, og vi har derfor inkludert Vest-Sahara som et eget land, slik også African Union gjør.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon