Ledig stilling

Ledig stilling

SAIH leter etter en resultatorientert og kreativ kollega til å være prosjektleder for SAIHs inntektsarbeid. Søknadsfrist 31. januar.

SAIH har mange støttespillere og donorer, men også store ubrukte muligheter til å knytte til oss nye. Vi vil vokse og få et mer variert inntektsgrunnlag fra både private og institusjonelle givere så vi kan gjøre mer sammen med våre partnere i land og kontekster der retten til utdanning, fri forskning, demokrati og menneskerettigheter er truet.

I denne rollen leter vi etter deg som kan bidra til at vi jobber strategisk, griper muligheter og får resultater. Du har erfaring fra liknende arbeid, liker å jobbe variert med både med analyser og planer, praktisk med søknadsskriving og donorkontakt, og sammen med en sammensatt gruppe av kollegaer som skal bidra til samme mål. Du har lyst til å utvikle et nytt fagområde i SAIH, og du vil jobbe selvstendig med stort rom til å utvikle rollen.

I SAIH blir du del av et faglig sterkt og engasjert fellesskap. Du vil jobbe i et tverrfaglig team som jobber på tvers av institusjonelle givere og private støttespillere. Du rapporterer direkte til daglig leder.

SAIH-verdier som solidaritet, inkludering og medbestemmelse ligger til grunn for jobbkulturen vår.

Ansvar:

 • Prosjektlede SAIHs inntektsarbeid
 • Kartlegging, analyse av og kontakt med potensielle donorer og støttespillere
 • Utvikle planer og sørge for gjennomføring av disse
 • Konseptutvikling
 • Skrive og kvalitetssikre søknader i tett samarbeid med fagansvarlige

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Erfaring med prosjektledelse og prosjektutvikling
 • Erfaring med inntektsbringende arbeid, fortrinnsvis fra bistand/internasjonal sektor
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på engelsk og norskkunnskaper ønskelig. Spansk er en fordel.

Egenskaper:

 • Analytisk og strategisk
 • Motiveres av resultater
 • Lagspiller
 • Demonstrert kreative ferdigheter
 • Selvstendig og strukturert
 • Fleksibel

SAIH tilbyr:

 • Et engasjert og aktivt arbeidsmiljø i hyggelige, nyoppussede lokaler på Grønland i Oslo sentrum.
 • Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk, innplassering fra lønnstrinn 52-62 og et lønnsspenn opp til lønnstrinn 70. Tariffavtale.
 • Fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor, tilskudd til trening og mulighet for å trene i arbeidstiden.
 • Ekstra feriedager i romjul og påske.
 • Offentlig tjenestepensjon i KLP
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • SAIH er sertifisert som et Great Place to Work.Spørsmål om stillingen kan stilles til daglig leder, Line Hegna på tlf: 474 18 247.

Send inn søknad via Finn.no.

Om SAIH

SAIH er en solidaritets- og bistandsorganisasjon som har jobbet i over 60 år med partnere verden over for å fremme utdanning og akademisk frihet som en menneskerett. Gjennom varierte nettverk globalt, programpartnere i sju land, og lokallag og over 50 medlemsorganisasjoner i hele Norge kjemper vi for at alle skal ha tilgang til inkluderende og god høyere utdanning i en verden med rettferdig fordeling og demokrati uten brudd på menneskerettigheter.

Flere saker:

Fra kjøkkenbenken til ordførerkontoret

Fra kjøkkenbenken til ordførerkontoret

Det er ikke mange årene siden Luciana kun forlot hjemmet sitt for å handle sukker og ris. I dag er hun ordfører i den lille landsbyen Laja i Bolivias høyland. Hun har blitt et forbilde for jenter som trodde at de ikke hadde en plass rundt bordet der avgjørelsene ble tatt.

Kjemper for «den lille freden»

Kjemper for «den lille freden»

Selv om fredsavtalen i Colombia ble underskrevet i 2016, betyr det ikke at det er fred. SAIHs samarbeidspartnere kjemper hver dag for «den lille freden». Urfolksorganisasjoner, afroetterkommere og studenter er blant de som rammes hardest av konflikten som fortsatt utspiller seg.