Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker prosjektrådgiver (Vikariat)

Hovedvekten av stillingen ligger på å støtte den strategiske utviklingen av prosjekter relatert til styrking av studentbevegelser og studentlederes kapasitet til å kjempe for sine rettigheter. Her vil du jobbe med partnere i flere land i Latin-Amerika, Afrika og Asia. Vikariatet vil også støtte opp under forvaltningen av SAIHs internasjonale programarbeid i sin helhet.

Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for menneskerettigheter, studenter og utdanning. Du er organisert, dynamisk og kreativ. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

ANSVARS- OG ARBEIDSOPPGAVER:

Støtte strategisk utvikling og koordinering av prosjekterUtvikle og implementere relevante verktøy for prosjektstyring og planleggingBidra til at prosjekter drives ihht gjeldende retningslinjer, tidsfrister og donorkravGjennomføre risikovurderinger for prosjekterBidra aktivt inn i programarbeidet med monitorering og resultatstyringHa ansvar for å planlegge og gjennomføre arrangementer og møterBidra med faglige innspill inn i SAIHs kampanjer, politisk påvirkningsarbeid og strategierBidra inn i SAIHs kommunikasjonsarbeidAndre oppgaver kommer også til å bli tillagt stillingen, avhengig av erfaringer og kompetanse til den vi ansetter.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Erfaring med prosjektforvaltning og bistandsforvaltningErfaring fra politisk påvirkningsarbeid, fordel med erfaring fra feltet høyere utdanningKjennskap til internasjonalt menneskerettighetsarbeid vil vektleggesErfaring fra planlegging og gjennomføring av store arrangementer og møterErfaring fra organisasjonsarbeid, gjerne studentpolitiskErfaring fra arbeid med sivilsamfunnsorganisasjoner, samt kapasitetsstyrking og læringsprosesserKjennskap til landene SAIH jobber iKunne bruke norsk og engelsk som arbeidsspråk. Spansk-kunnskaper er en fordelGode relasjonelle og kommunikative ferdigheter Kreativ, løsningsorientert og høy gjennomføringsevne Meget organisert og strukturert arbeidsmetodeMeget god skriftlig og muntlig formuleringsevne

Arbeidssted Oslo. Lønn etter avtale. Vikariat 10 mnd. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Oppstart etter avtale, ønskelig oppstart er april 2020.

Søknadsfrist: 04.03.20. Send søknad med CV til stilling@saih.no. Intervju planlegges til 10 og 11 mars.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Katrine Ringhus på tlf.40 61 72 06.

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi har samarbeidspartnere i Zimbabwe, Sør-Afrika, Zambia, Myanmar, Nicaragua, Bolivia og Colombia. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 17 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon