Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker prosjektrådgiver (Vikariat)

Hovedvekten av stillingen ligger på å støtte den strategiske utviklingen av prosjekter relatert til styrking av studentbevegelser og studentlederes kapasitet til å kjempe for sine rettigheter. Her vil du jobbe med partnere i flere land i Latin-Amerika, Afrika og Asia. Vikariatet vil også støtte opp under forvaltningen av SAIHs internasjonale programarbeid i sin helhet.

Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for menneskerettigheter, studenter og utdanning. Du er organisert, dynamisk og kreativ. Dersom du i tillegg behersker spansk som arbeidsspråk og har kunnskap om resultatbasert styring og rapportering kan det være deg vi er på jakt etter.

ANSVARS- OG ARBEIDSOPPGAVER:

Støtte strategisk utvikling og koordinering av prosjekterUtvikle og implementere relevante verktøy for prosjektstyring og planleggingBidra til at prosjekter drives ihht gjeldende retningslinjer, tidsfrister og donorkravGjennomføre risikovurderinger for prosjekterBidra aktivt inn i programarbeidet med monitorering og resultatstyringHa ansvar for å planlegge og gjennomføre arrangementer og møterBidra med faglige innspill inn i SAIHs kampanjer, politisk påvirkningsarbeid og strategierBidra inn i SAIHs kommunikasjonsarbeidAndre oppgaver kommer også til å bli tillagt stillingen, avhengig av erfaringer og kompetanse til den vi ansetter.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Erfaring med prosjektforvaltning og bistandsforvaltningErfaring fra politisk påvirkningsarbeid, fordel med erfaring fra feltet høyere utdanningKjennskap til internasjonalt menneskerettighetsarbeid vil vektleggesErfaring fra planlegging og gjennomføring av store arrangementer og møterErfaring fra organisasjonsarbeid, gjerne studentpolitiskErfaring fra arbeid med sivilsamfunnsorganisasjoner, samt kapasitetsstyrking og læringsprosesserKjennskap til landene SAIH jobber iKunne bruke norsk og engelsk som arbeidsspråk. Spansk-kunnskaper er en fordelGode relasjonelle og kommunikative ferdigheter Kreativ, løsningsorientert og høy gjennomføringsevne Meget organisert og strukturert arbeidsmetodeMeget god skriftlig og muntlig formuleringsevne

Arbeidssted Oslo. Lønn etter avtale. Vikariat 10 mnd. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Oppstart etter avtale, ønskelig oppstart er april 2020.

Søknadsfrist: 04.03.20. Send søknad med CV til stilling@saih.no. Intervju planlegges til 10 og 11 mars.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Katrine Ringhus på tlf.40 61 72 06.

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi har samarbeidspartnere i Zimbabwe, Sør-Afrika, Zambia, Myanmar, Nicaragua, Bolivia og Colombia. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 17 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon