Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker programrådgiver - vikariat

SAIH er en av få norske bistandsorganisasjoner med et tydelig fokus på høyere utdanning og akademisk frihet. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for rettighetsarbeid for ungdommer, studenter og lærere.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

Utvikle og følge opp partnersamarbeid, spesielt med våre partnere i sørlige Afrika. Dette inkluderer bl.a. vurdering av søknader og rapporter, samt faglig bistand.Vurdere og følge opp prosjektbudsjetter, utbetaling av midler og innhenting av regnskap og revisjon.Utarbeide rapporter og søknader til SAIHs donorer.Delta i programutvikling og planlegging av bistands- og informasjonsarbeidet.Utvikle nye prosjektsamarbeid og søknader i samarbeid med andre programrådgivere og daglig leder.Bygge nettverk mellom SAIHs partnere i Sør og relevante institusjoner i Norge.Utarbeide og formidle informasjon om prosjekter, partnere, land og temaer til SAIHs målgrupper i Norge.Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Relevant høyere utdanningErfaring med bistandsforvaltning og internasjonalt arbeidKjennskap til utdanningsbistand og rettighetsarbeid vil bli vektlagtGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning Kunnskap i spansk er ønskelig.Kunnskap om seksuell og reproduktiv helse og rettigheter vil være positivtGode organisatoriske og analytiske evnerEvne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjonEvne til å arbeide selvstendig og under tidspressErfaring fra organisasjonsarbeid, informasjonsarbeid og politisk påvirkning vil være positivt

Lønn etter avtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning.

Send søknad med CV til stilling@saih.no eller via post til SAIH, Storgata 11, 0155 Oslo.

Søknadsfrist: 23. november

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til SAIH ved daglig leder Håvard Hovdhaugen på tlf: 99 46 55 80 eller hh@saih.no.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon