Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH SØKER PROGRAMRÅDGIVER FOR MYANMAR

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi har jobbet i Myanmar siden 2016. Vi har nå to samarbeidsorganisasjoner i landet og skal den nærmeste tiden utvide til fire-fem, med støtte gjennom en ny rammeavtale med Norad.

Stillingen er et vikariat på ett år, med mulighet for forlengelse. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø, og en unik mulighet til å arbeide med å bygge opp noe nytt.

ANSVARS- OG ARBEIDSOPPGAVER:

Videreutvikle SAIHs programarbeid i Myanmar, følge opp nylig inngåtte samarbeid og igangsette nyeKvalitetssikre og følge opp prosjekter i samarbeid med partnerorganisasjonerKvalitetssikre og bidra inn i søknads- og rapporteringsprosesser, budsjettarbeid, osv. Bidra med faglige innspill inn i SAIHs kampanjer, politisk påvirkningsarbeidstrategier og til høringsuttalelserSkrive saker for nettSkolering av SAIHs lokallag og andre medlemsorganisasjoner i NorgeStillingen innebærer noe reisevirksomhetAndre oppgaver kan også bli lagt til stillingen

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER

Relevant høyere utdanningKjennskap til MyanmarErfaring med forvaltning av bistandsmidler eller annen relevant erfaring fra internasjonalt arbeidKjennskap til utdanningsbistand og rettighetsarbeid vil bli vektlagtErfaring fra fagforeningsarbeid, studentpolitisk arbeid eller annet arbeid i sivilt samfunn vil telle positivtGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetningEvne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjonEvne til å arbeide selvstendig og under tidspressInitiativrik og med gjennomføringsevne

Arbeidssted: Oslo. Lønn etter avtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning. Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: 07.10.18

Send søknad med CV til stilling@saih.no. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med teamleder, Live Bjørge på tlf. 901 65 005.

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med 30 partnerorganisasjoner i 7 land, i Latin Amerika, Sørlige Afrika og Asia. Vi har 16 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon