Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker programrådgiver, akademisk frihet

Vi ser etter deg som er initiativrik, samarbeidsorientert og har et stort engasjement for rettighetsarbeid for studenter og lærere.

SAIH er en av få norske bistandsorganisasjoner med et tydelig fokus på høyere utdanning og akademisk frihet. Vi kan tilby spennende utfordringer i et dyktig fagmiljø.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

Kvalitetssikre og bidra inn i søknads- og rapporteringsprosesserKvalitetssikre prosjekter og programkomponenterBidra inn i prosesser knyttet til utvikling av strategier og programmerAnsvarlig for kapasitetsbygging og organisasjonsutvikling av partnereEtablere kontakt og bygge nettverk mellom SAIHs partnere og relevante institusjonerDelta på konferanser og seminarer, representere SAIH i relevante nettverk og utvalgUtvikle og følge opp vår utveksling gjennom Fredskorpset, Exchange for academic freedom, med partnere i sørlige Afrika.Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Relevant høyere utdanningErfaring med bistandsforvaltning og internasjonalt arbeidKunnskap om resultatbasert styring og rapporteringErfaring fra oppfølging av Fredskorpset-finansierte utvekslingsprosjekterKjennskap til utdanningsbistand og rettighetsarbeid vil bli vektlagtGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetningEvne til samarbeid, fleksibilitet og tverrkulturell kommunikasjonEvne til å arbeide selvstendig og under tidspress

Lønn etter avtale. Fleksitid og avtalefestet pensjonsordning.

Send søknad med CV til stilling@saih.no

Søknadsfrist: 20. mai

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til SAIH ved daglig leder Håvard Hovdhaugen på hh@saih.no.

SAIH er en solidaritetsorganisasjon drevet av studenter og akademikere. SAIH jobber nasjonalt og internasjonalt med utviklingssamarbeid, politisk påvirkning og informasjonsarbeid, med særlig fokus på høyere utdanning. Vi har et årlig budsjett på ca 50 millioner kroner og støtter utdanningsprosjekter i Myanmar, Sør-Afrika, Swaziland, Zimbabwe, Zambia, Colombia, Nicaragua og Bolivia. 

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet
a large group of people are posing for a picture in front of a building .a large group of people are posing for a picture in front of a building .

Nyhet

Dette skjedde på SAIHs Årsmøte

26. og 27. april var over 60 delegater, observatører og gjester samlet på Grønland i Oslo for SAIHs årsmøte 2024.

Les nyhet
en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.en kvinne holder en megafon i hånden og en mann holder en knyttneve i været.

Nyhet

Ledig stilling: Innholdsprodusent

SAIH søker deg som er visuelt sterk med teft for god historiefortelling, og som har erfaring med strategisk oppfølgning av eide og fortjente flater i sosiale medier.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon