Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker kontroller / økonomirådgiver

Om stillingen

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi står bak kampanjer som Radi-Aid og Students At Risk.

Vi er på jakt etter en idealistisk rådgiver som ønsker å jobbe med økonomi i en spennende bransje. I SAIH får du muligheten til å jobbe i en dynamisk organisasjon med varierte oppgaver og reisevirksomhet primært til Latin Amerika. I denne stillingen får du erfaring innen internasjonalt utviklingssamarbeid. Stillingen er fast, nyopprettet, og inngår som en del av SAIHs team for økonomi og administrasjon. SAIH bruker ekstern regnskapsfører.

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Utføre økonomigjennomganger av partnere og oppfølging av partneres økonomiforvaltning. Bidra til SAIHs samlede risiko- og kontrollarbeid. Delta i SAIHs løpende økonomi- og regnskapsoppgaver, inkludert budsjettering og rapportering. Rådgiving til sekretariatet og tillitsvalgte i SAIH i økonomispørsmål. Bistå programteamet i deres økonomiarbeid overfor prosjektpartnerne. Bidra til videreutvikling av SAIHs økonomi- og regnskapsfunksjoner. Bidra inn i prosessen med å etablere et nytt økonomi- og administrasjonsteam i SAIH.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Utdanning innen regnskap. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning. God kjennskap til excel. Erfaring med arbeid innen økonomi- og Fordel å beherske spansk som arbeidsspråk. Kjennskap til bistandssamarbeid og økonomistyring i bistandsorganisasjoner er ønskelig. Evne til å arbeide selvstendig i et mangfoldig miljø vil bli vektlagt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Andre oppgaver kan bli ilagt stillingen.

Vi kan tilby:

Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk Fleksitid og avspaseringsordning Godt arbeidsmiljø med ordnede arbeidsforhold, kontor i Oslo sentrum Muligheter for personlig og faglig utvikling Tariffavtale Avtalefestet pensjonsordning (offentlig tjenestepensjon i KLP) Gode velferdsordninger

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Send søknad med CV til stilling@saih.no. Søknadsfrist: Søndag 3. mars 2019.

Tiltredelse så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Milena Tevanovic, tlf. 95 97 44 84 eller mt@saih.no

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med over 30 partnerorganisasjoner i 7 land i Latin Amerika, sørlige Afrika og Asia. Vi har 19 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon