Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

SAIH søker kontroller / økonomirådgiver

Om stillingen

SAIH er Norges største solidaritetsorganisasjon for studenter og akademikere. Vi jobber for at alle skal ha tilgang til god utdanning slik at de kan bidra til et mer rettferdig og inkluderende samfunn. Vi står bak kampanjer som Radi-Aid og Students At Risk.

Vi er på jakt etter en idealistisk rådgiver som ønsker å jobbe med økonomi i en spennende bransje. I SAIH får du muligheten til å jobbe i en dynamisk organisasjon med varierte oppgaver og reisevirksomhet primært til Latin Amerika. I denne stillingen får du erfaring innen internasjonalt utviklingssamarbeid. Stillingen er fast, nyopprettet, og inngår som en del av SAIHs team for økonomi og administrasjon. SAIH bruker ekstern regnskapsfører.

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Utføre økonomigjennomganger av partnere og oppfølging av partneres økonomiforvaltning. Bidra til SAIHs samlede risiko- og kontrollarbeid. Delta i SAIHs løpende økonomi- og regnskapsoppgaver, inkludert budsjettering og rapportering. Rådgiving til sekretariatet og tillitsvalgte i SAIH i økonomispørsmål. Bistå programteamet i deres økonomiarbeid overfor prosjektpartnerne. Bidra til videreutvikling av SAIHs økonomi- og regnskapsfunksjoner. Bidra inn i prosessen med å etablere et nytt økonomi- og administrasjonsteam i SAIH.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Utdanning innen regnskap. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning. God kjennskap til excel. Erfaring med arbeid innen økonomi- og Fordel å beherske spansk som arbeidsspråk. Kjennskap til bistandssamarbeid og økonomistyring i bistandsorganisasjoner er ønskelig. Evne til å arbeide selvstendig i et mangfoldig miljø vil bli vektlagt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Andre oppgaver kan bli ilagt stillingen.

Vi kan tilby:

Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk Fleksitid og avspaseringsordning Godt arbeidsmiljø med ordnede arbeidsforhold, kontor i Oslo sentrum Muligheter for personlig og faglig utvikling Tariffavtale Avtalefestet pensjonsordning (offentlig tjenestepensjon i KLP) Gode velferdsordninger

SAIH er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Send søknad med CV til stilling@saih.no. Søknadsfrist: Søndag 3. mars 2019.

Tiltredelse så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Milena Tevanovic, tlf. 95 97 44 84 eller mt@saih.no

SAIH omsetter årlig for 60 mill. kroner. Vi samarbeider med over 30 partnerorganisasjoner i 7 land i Latin Amerika, sørlige Afrika og Asia. Vi har 19 medarbeidere og tre frikjøpte tillitsvalgte som holder til i moderne lokaler i Miljøhuset i Oslo sentrum. SAIH har et nettverk av frivillige aktivister organisert i 11 lokale lag over hele landet. Vi har 52 medlemsorganisasjoner som representerer universiteter og høyskoler, studentdemokratier, arbeidstakerorganisasjoner og interesseorganisasjoner innenfor høyere utdanning.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet
Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.Stortinget med tre studentaktivister i bakgrunnen.

Nyhet

Regjeringen må gjøre mer for å styrke Students At Risk

I 2022 lovte utenriksministeren å jobbe for å øke synligheten til StAR-ordningen, men så ble det stille. Denne uken fikk vi svar.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon