Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Referat fra møte 28. mars 2007

Tilstede var; Karina, Pia, Nina N, Lars og Anette.

Kampanjen:

På vårsamlingen ble det avslørt at kampanjemateriellet kommer til å ha slagordet "Afrika nå: en sak har alltid flere sider". Og plakatene skal være illustrert med et afrika-kart satt sammen av afrikanske avisutklipp, som viser nøyansene i det man er opptatt av også i Afrika. Vi fant ut at hovedfokuset vårt i kampanjeuka må være å få opp plakater og dele ut flyers. Tirsdag 17. mars kl 11.00- 12.30 oppfordrer vi derfor alle til å møte på HiO og hjelpe til med dette!! Dersom du ikke kan komme på tirsdagen, er det fint om du kan henge noen plakater på mandag også. Gi tilbakemelding på hva som passer.For å gjøre det mer interessant for studenter å ta imot flyers, skal Nina N kontakte Verdensmagasinet X for å høre om vi kan få noen blader å dele ut. Alltid populært med noe gratis, og det passer med kampanjen siden X gir et nøyansert bilde av sør.Og for å vekke litt mer oppmerksomhet hos studentene vil Anette prøve å få lånt en lettvegg og henge opp et varert utvalg med bilder fra Afrika (fra feltreisen) sammen med plakater, som kan stå framme hele uken.

SOLID:

Det er på tide å komme i gang med arbeidet med solid og vi har snakket litt om det som i første omgang må bli gjort. Lars har tatt på seg å være pådriver for SOLID, som vil si at han kommer til å sende ut mail om det som må gjøres, ikke at han skal gjøre alt selv! Når han har sendt ut en liste med arbeidsoppgaver er det første mann til mølla for å få det ansvaret du helst vil ha! Selv om ikke alle blir på HiO til høsten er SOLID noe vi må bruke en stor del tiden til dette semesteret og vi trenger hjelp fra alle i lokallaget. Jeg oppfordrer alle til å ta på seg en del av ansvaret så det blir mindre å gjøre på enkeltpersoner! Hovedsaklig må vi nå tenke på hvem vi vil invitere og finne kontaktinformasjon til disse, slik at vi kan sende ut invitasjoner. Hvis alle kommer med et eller to forslag er vi langt på vei :) Jeg skal prøve å få skrevet en prosjektbeskrivelse og invitasjon, så send meg all kontaktinfo dere får tak i så kan jeg sende ut mail. Ikke vær redd for å finne noen store navn, vi kan alltids prøve.

Skolestart:

Alle på møtet var enige om at vi vil jobbe for å få SAIH-flyers inn i pakka som kommer i posten til nye studenter. Vi har fått høre at det er ca 2000 nye studenter hvert år, så vi må trykke opp et ekstra opplag hvis vi skal få dette til. Er det noen som kan ta på seg å sjekke hvem på HiO som har ansvar for disse pakkene og spørre om vi kan være med?

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon