Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Ledig stilling: Økonomi- og administrasjonsleder

SAIH søker etter en strategisk og nysgjerrig leder til en nyopprettet rolle som avdelingsleder for økonomi og administrasjon. Som økonomi- og administrasjonsleder er du del av SAIHs ledergruppe. Du får en viktig rolle i å videreutvikle strategier, systemer og praksis i organisasjonen for å sikre trygg og hensiktsmessig drift i en stadig mer kompleks global kontekst.

Vi ser etter deg som har internasjonalt engasjement, erfaring med økonomi og administrasjon i frivillige organisasjoner og som ønsker å utvikle deg som leder.

I SAIH vil du lede det som i dag er en liten avdeling med to rådgivere, og som samarbeider tett i team og prosesser på tvers av organisasjonen og våre samarbeidspartnere. Du vil arbeide selvstendig, i tett samarbeid med resten av ledergruppa, og få stort rom til å definere og utvikle rollen og den nye avdelingen.

SAIH-verdier som solidaritet, inkludering og medbestemmelse ligger til grunn for jobbkulturen vår.

Ansvar:

Delta i strategisk og operativ ledelse av organisasjonen som del av SAIHs ledergruppePersonalansvar for og faglig veiledning av et lite team med rådgivere Sørge for godt samarbeid på tvers av avdelinger og team Ansvar for videreutvikling av systemer, rutiner og praksis Ansvar for budsjett, regnskap og revisjoner i tett samarbeid med sekretariatet og prosjektpartnere. Ansvar for utvikling, planlegging og implementering av SAIHs anti-korrupsjonsarbeid Ansvar for kontrolleropplegg for SAIHs programarbeid Ansvar for kvalitetssikring av avtaleverk og juridiske dokumenter. Ansvar for rapportering til styret

Kvalifikasjoner:

Høyere relevant utdanning innen økonomi og administrasjon. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning. Erfaring med innføring og drift av systemer Erfaring med økonomistyring og kontrollerarbeid God skriftlig og muntlig framstillingsevne på engelsk, norskkunnskaper kreves og ønskelig med spansk. Erfaring fra bistandsorganisasjoner er ønskelig Erfaring med eller interesse for ledelse

Egenskaper:

Motiveres av å utvikle og effektivisere systemer og praksiserEr kvalitetsbevisst og nysgjerrig på forbedringsmuligheter Liker teamarbeid og å lede sammensatte team Er strukturert og prioriterer godt mellom varierte arbeidsoppgaver Fleksibel og løsningsorientert

SAIH tilbyr:

Et engasjert og aktivt arbeidsmiljø i hyggelige, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum.Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk, innplassering opp til lønnstrinn 71. Fleksibel arbeidstid, tilskudd til trening og mulighet for å trene i arbeidstiden. Offentlig tjenestepensjon i KLP. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. SAIH er sertifisert som et Great Place to Work. Noe reising må påregnes.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Line Hegna på telefon 47418247.

Søknadsfrist 9. oktober.

Søk her (Finn.no)

Om SAIH:

SAIH er en solidaritets- og bistandsorganisasjon som har jobbet i over 60 år med partnere verden over for å fremme utdanning og akademisk frihet som en menneskerett. Gjennom varierte nettverk globalt, programpartnere i sju land, og lokallag og over 50 medlemsorganisasjoner i hele Norge kjemper vi for at alle skal ha tilgang til inkluderende og god høyere utdanning i en verden med rettferdig fordeling og demokrati uten brudd på menneskerettigheter.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .a woman wearing a hat and a scarf is holding a flag .

Nyhet

Vacant position: Program advisor Latin America

We are hiring a program advisor for Latin America for a 1-year temporary position with the possibility of extension

Les nyhet
a globe is sitting on top of a wooden table .a globe is sitting on top of a wooden table .

Nyhet

Vacant position: Program advisor southern Africa

We are hiring a program advisor for southern Africa for a newly created permanent position

Les nyhet
a group of people are walking down a street in a protest .a group of people are walking down a street in a protest .

Nyhet

Vil du være med på SAIHs høstkampanje?

SAIH søker kreative og engasjerte mennesker som ønsker å være med i arbeidsgruppen for årets høstkampanje. Søk nå!

Les nyhet
a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .a woman in a graduation cap and gown is throwing her cap in the air .

Nyhet

Avkolonisert bistand fra teori til praksis

SAIH har jobbet med avkolonisering av akademia og av bistanden i mange år, og har erfart hvor vanskelig det kan være å gå fra intensjon til faktisk endring.

Les nyhet
en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.en kvinne i dress og hvit skjorte står foran en hvit vegg.

Nyhet

Revidert statsbudsjett 2024: Utdanning er et nødvendig verktøy for demokrati.

Regjeringens forsalg til revidert statsbudsjett for 2024 byr på mer av de samme kuttene.

Les nyhet
En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.En gruppe mennesker sitter på et berg i en skog.

Nyhet

SAIHs sommerleir 2024

Velkommen til SAIHs sommerleir 2024 i hjertet av Nordmarka, 13. -16. juni. Her samles aktivister og medlemmer fra hele landet til en helg fylt med bading, faglig påfyll, aktivisme og mye moro.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon