Hopp til hovedinnhold

SAIH

Nyhet

Ledig stilling: Økonomi- og administrasjonsleder

SAIH søker etter en strategisk og nysgjerrig leder til en nyopprettet rolle som avdelingsleder for økonomi og administrasjon. Som økonomi- og administrasjonsleder er du del av SAIHs ledergruppe. Du får en viktig rolle i å videreutvikle strategier, systemer og praksis i organisasjonen for å sikre trygg og hensiktsmessig drift i en stadig mer kompleks global kontekst.

Vi ser etter deg som har internasjonalt engasjement, erfaring med økonomi og administrasjon i frivillige organisasjoner og som ønsker å utvikle deg som leder.

I SAIH vil du lede det som i dag er en liten avdeling med to rådgivere, og som samarbeider tett i team og prosesser på tvers av organisasjonen og våre samarbeidspartnere. Du vil arbeide selvstendig, i tett samarbeid med resten av ledergruppa, og få stort rom til å definere og utvikle rollen og den nye avdelingen.

SAIH-verdier som solidaritet, inkludering og medbestemmelse ligger til grunn for jobbkulturen vår.

Ansvar:

Delta i strategisk og operativ ledelse av organisasjonen som del av SAIHs ledergruppePersonalansvar for og faglig veiledning av et lite team med rådgivere Sørge for godt samarbeid på tvers av avdelinger og team Ansvar for videreutvikling av systemer, rutiner og praksis Ansvar for budsjett, regnskap og revisjoner i tett samarbeid med sekretariatet og prosjektpartnere. Ansvar for utvikling, planlegging og implementering av SAIHs anti-korrupsjonsarbeid Ansvar for kontrolleropplegg for SAIHs programarbeid Ansvar for kvalitetssikring av avtaleverk og juridiske dokumenter. Ansvar for rapportering til styret

Kvalifikasjoner:

Høyere relevant utdanning innen økonomi og administrasjon. Realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning. Erfaring med innføring og drift av systemer Erfaring med økonomistyring og kontrollerarbeid God skriftlig og muntlig framstillingsevne på engelsk, norskkunnskaper kreves og ønskelig med spansk. Erfaring fra bistandsorganisasjoner er ønskelig Erfaring med eller interesse for ledelse

Egenskaper:

Motiveres av å utvikle og effektivisere systemer og praksiserEr kvalitetsbevisst og nysgjerrig på forbedringsmuligheter Liker teamarbeid og å lede sammensatte team Er strukturert og prioriterer godt mellom varierte arbeidsoppgaver Fleksibel og løsningsorientert

SAIH tilbyr:

Et engasjert og aktivt arbeidsmiljø i hyggelige, nyoppussede lokaler i Oslo sentrum.Lønn i hht. SAIHs lønnspolitikk, innplassering opp til lønnstrinn 71. Fleksibel arbeidstid, tilskudd til trening og mulighet for å trene i arbeidstiden. Offentlig tjenestepensjon i KLP. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. SAIH er sertifisert som et Great Place to Work. Noe reising må påregnes.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Line Hegna på telefon 47418247.

Søknadsfrist 9. oktober.

Søk her (Finn.no)

Om SAIH:

SAIH er en solidaritets- og bistandsorganisasjon som har jobbet i over 60 år med partnere verden over for å fremme utdanning og akademisk frihet som en menneskerett. Gjennom varierte nettverk globalt, programpartnere i sju land, og lokallag og over 50 medlemsorganisasjoner i hele Norge kjemper vi for at alle skal ha tilgang til inkluderende og god høyere utdanning i en verden med rettferdig fordeling og demokrati uten brudd på menneskerettigheter.

Nyheter som engasjerer i kampen for utdanningsrettferdighet

Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.Hender holder opp et forstørrelsesglass, en skattemelding, en kalkulator og en globe.

Nyhet

Internasjonalt skattesamarbeid fungerer – men ikke for det globale sør

Finansminister Vedum og utviklingsminister Tvinnereim skaper et optimistisk bilde av internasjonalt skattesamarbeid, men virkeligheten fortjener et mer kritisk blikk. Mens de markerer milepæler og roser OECD, unnlater de å adressere det viktige spørsmålet om hvem som faktisk har en stemme i utformingen av disse reglene.

Les nyhet
three young women are smiling for the camera in circles .three young women are smiling for the camera in circles .

Nyhet

Valgkomiteens innstilling til SAIHs arbeidsutvalg 2024/2025

Les nyhet
En gruppe mennesker står sammen og snakker. En gruppe mennesker står sammen og snakker.

Nyhet

Ledig stilling: Organisasjonsrådgiver

SAIH søker en engasjert og systematisk organisasjonsrådgiver som brenner for global solidaritet og sterke organisasjoner.

Les nyhet
En kvinne står foran en vegg med armene i kors.En kvinne står foran en vegg med armene i kors.

Nyhet

Motstanderne av akademisk boikott gjør det enkelt for seg selv

Det er enkelt å være prinsipielt for akademisk frihet og mot akademisk boikott. Går man derimot inn i den konkrete situasjonen i Israel og Palestina blir det mer krevende.

Les nyhet
En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.En kvinne iført en svart frakk og et grønt skjerf smiler til kameraet.

Nyhet

Statsbudsjettet 2025: SAIHs innspill

Norge må øke støtten til menneskerettighetsforkjempere og deres organisasjoner, på deres premisser.

Les nyhet
En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.En knyttneve holder en blyant foran et palestinsk flagg.

Nyhet

Derfor er ­akademisk boikott riktig

Diskusjonen om akademisk boikott av Israel intensiveres nå ved norske universiteter og høyskoler. Stilt ovenfor realitetene i Palestina mener vi at dette ikke-voldelige virkemiddelet ikke bør stå uprøvd.

Les nyhet

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon