Hopp til hovedinnhold

SAIH

Samarbeidspartner

Youth Empowerment Transformation Trust - YETT

Besøk nettsideStudenter som holder plakater der det står «Akademisk frihet nå»Studenter som holder plakater der det står «Akademisk frihet nå»

YETT er en nettverksorganisasjon som jobber for økt ungdomsdeltakelse i Zimbabwe.

SAIH har støttet YETT siden 2013 og samarbeider nå om et regionalt program, the Student Academic Freedom Regional Advocacy Program (SAFRAP), med mål om å styrke studentledere og studentorganisasjoner i sørlige Afrika. Programmet har blitt en viktig plattform der studentaktivister kan komme sammen for å dele erfaringer og strategier. Programmet har som mål å sette studentgrupper i stand til å mer effektivt påvirke myndigheter og beslutningstakere på relevante områder som studenters rettigheter, akademisk frihet, og retten til høyere utdanning.

Regionale partnere i programmet er Southern Africa Students Union (SASU), Zambian National Education Coalition (ZANEC), og Swaziland Youth Empowerment Organization.

Samarbeidspartnere i Zimbabwe

Zimbabwes menneskerettighetsadvokater oppfordrer regjeringen til å fremme menneskerettigheter og demokrati i en demonstrasjon, Feb. 27, 2021.Zimbabwes menneskerettighetsadvokater oppfordrer regjeringen til å fremme menneskerettigheter og demokrati i en demonstrasjon, Feb. 27, 2021.

Zimbabwe Lawyers for Human Rights - ZLHR

ZLHR er en av de mest anerkjente menneskerettighetsorganisasjonene i Zimbabwe.

Ansatte i COALZ smiler og poserer for et bilde. Ansatte i COALZ smiler og poserer for et bilde.

College Lecturers Association of Zimbabwe - COALZ

COLAZ er en fagforening som representerer rundt 1000 lærere i Zimbabwe.

Raymond Majongwe, Generalsekretær i PTUZ, på sitt kontor i Harare. Raymond Majongwe, Generalsekretær i PTUZ, på sitt kontor i Harare.

The Progressive Teachers Union of Zimbabwe - PTUZ

PTUZ ble etablert i 1998 og er en fagforening som representerer mer enn 20 000 lærere.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon