Hopp til hovedinnhold

SAIH

Samarbeidspartner

GALZ - An Association of LGBTI People in Zimbabwe

Besøk nettsideRegnbueflagget og det zimbabwiske flagget som blafrer i vindenRegnbueflagget og det zimbabwiske flagget som blafrer i vinden

GALZ jobber for å styrke rettighetene til LHBTQIA+-personer i Zimbabwe, et land med strenge lover mot homofili og kjønnsmangfold.

Med støtte fra SAIH arbeider GALZ med studentgrupper, fagforeninger for lærere og andre aktører for å fremme inkludering og ikke-diskriminering innenfor høyere utdanning. De støtter også forskningsprosjekter og etablerer støttesystemer for skeive studenter ved universiteter og høgskoler. GALZ har som mål å drive påvirknings- og opplysningsarbeid, gjennomføre forskning og etablere trygge rom for skeive for å nå sin visjon om et rettferdig samfunn som beskytter LHBTQIA+-personers rettigheter og fremmer likestilling i Zimbabwe.

Samarbeidspartnere i Zimbabwe

Zimbabwes menneskerettighetsadvokater oppfordrer regjeringen til å fremme menneskerettigheter og demokrati i en demonstrasjon, Feb. 27, 2021.Zimbabwes menneskerettighetsadvokater oppfordrer regjeringen til å fremme menneskerettigheter og demokrati i en demonstrasjon, Feb. 27, 2021.

Zimbabwe Lawyers for Human Rights - ZLHR

ZLHR er en av de mest anerkjente menneskerettighetsorganisasjonene i Zimbabwe.

Ansatte i COALZ smiler og poserer for et bilde. Ansatte i COALZ smiler og poserer for et bilde.

College Lecturers Association of Zimbabwe - COALZ

COLAZ er en fagforening som representerer rundt 1000 lærere i Zimbabwe.

Raymond Majongwe, Generalsekretær i PTUZ, på sitt kontor i Harare. Raymond Majongwe, Generalsekretær i PTUZ, på sitt kontor i Harare.

The Progressive Teachers Union of Zimbabwe - PTUZ

PTUZ ble etablert i 1998 og er en fagforening som representerer mer enn 20 000 lærere.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon