Hopp til hovedinnhold

SAIH

Samarbeidspartner

Adesproc Libertad GLBT

Besøk nettsideEn person med LHBT-flagg over ryggen og en caps med teksten "likhet". En person med LHBT-flagg over ryggen og en caps med teksten "likhet".

La Asociación de Desarrollo Social y Promoción Cultural (Adesproc) kjemper for å styrke rettighetene til LHBTIQ+ personer i Bolivia og Latin-Amerika.

Adesproc er en av de største LHBTIQ+-organisasjonene i Bolivia. De jobber for å inkludere perspektiver knyttet til seksuell orientering og kjønnsidentitet i høyere utdanning. Adesproc driver med forskning, holder workshops og tilbyr studenter psykososial støtte. SAIH støtter deres arbeid for å styrke kunnskapsproduksjon og skape trygge rom for skeive ved landets universiteter.

Samarbeidspartnere i Bolivia

En person med LHBT-flagg over ryggen og en caps med teksten "likhet". En person med LHBT-flagg over ryggen og en caps med teksten "likhet".

Adesproc Libertad GLBT

La Asociación de Desarrollo Social y Promoción Cultural (Adesproc) kjemper for å styrke rettighetene til LHBTIQ+ personer i Bolivia og Latin-Amerika.

Fire skolebarn som sitter på en benk. Fire skolebarn som sitter på en benk.

Fe Y Alegría

Fe y Alegría jobber for å sikre marginaliserte grupper og lokalsamfunn, tilgang til offentlig utdanning.

Alicia Canaviri Mallcu, leder for CDIMA. Alicia Canaviri Mallcu, leder for CDIMA.

Centro de Estudios e Información de la Mujer Multiétnica - CDIMA

CDIMA er en viktig stemme for urfolkskvinner rettigheter og deltagelse i det bolivianske samfunnet.

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon