Hopp til hovedinnhold

SAIH

Påmelding

Her kan du melde deg på SAIHs Årsmøte 2024. Frist: 17. mars.

Husk å sende inn et signert fullmaktsskjema for påmelding av delegater. Du kan laste ned skjemaet, her:

Dagen før Årsmøtet, torsdag 25. april gjennomfører vi et formøte. Her går vi gjennom hvordan årsmøtet organiseres, gir deg en innføring i noen av de viktigste sakene, med mer.

Vi planlegger å gjennomføre en halvdagskonferanse før Årsmøtet offisielt åpner på fredag 26. April. Mer informasjon kommer. Hvis du ønsker å delta på denne, huk av under.

SAIH oppfordrer alle reisende til å tenke miljøvennlig. Velg derfor tog eller buss dersom det er gode alternativer for deg. Reisekostnader for tog og buss får du refundert etter årsmøtet. Dersom du må reise med fly, bestilles reisen av SAIH. Fyll inn din informasjon, under.

Vi prøver å bestille så nært som mulig foretrukken tid, men prisen vil være avgjørende. Informer om viktige hensyn i kommentarfeltet. Her kan du også legge til medlemsnummer i bonusprogram.

SAIH bestiller som regel 2- eller 4- mannsrom til de som trenger overnatting. Dersom du av ulike årsaker ikke kan dele rom med andre, ber vi deg spesifisere dette i kommentarfeltet under.

Dette feltet er nødvendig for å kunne bistå med flybilletter og/eller overnatting.

Dette feltet er nødvendig for å kunne bistå med flybilletter og/eller overnatting.

Vennligst se til at du ikke oppgir noen som også skal på SAIH sitt årsmøte.

Jeg samtykker i at foto av meg som er tatt av SAIHs fotograf(er), kan benyttes fritt av SAIH på nett i forbindelse med organisasjonens informasjonsvirksomhet.

Det er Årsmøtet som godkjenner delegater som er påmeldt innen fristen, registrert og har fullmakt fra en av SAIHs medlemmer til å representere. Det sendes inn et fullmaktsskjema per medlem. Skjema kan lastes opp her, eller sendes direkte til am@saih.no.

Ja takk, send meg SAIHs nyhetsbrev på epost.

Jeg har lest og aksepterer personvernserklæringen og godtar at mine opplysninger lagres i henhold til denne. Gå til personvernerklæring

Engasjer deg

Oppdag hvordan du kan bidra til SAIHs arbeid.

Hold deg oppdatert – meld deg på nyhetsbrev

En person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjonEn person med munnbind og solbriller. Basert på bakgrunnen skjønner vi at denne personen deltar i en demostrasjon
En person som prater inn i en megafonEn person som prater inn i en megafon